Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Akgül canlı yayında düğün yaptı

        Seda Akgül 7 Mart'ta sürpriz bir kararla evlenmiş ve eşi Avram Habib ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Evde ve çok az bir davetli grubu ile kıyılan nikahın ardından Seda Akgül düğünü canlı yayında yaptı.

        Kısmetse Olur evinde Seda Akgül için düğün töreni düzenlendi. Seda Akgül duvağı ve çiçeğiyle birlikte arzı endam etti. Düğün pastası kesildi ve danslar edildi.

        EŞİ NEDEN YOKTU?

        Düğün Seda Akgül Kısmetse Olur'daki reyting düğününe yeni eşini getirmedi. Avram Habib bu ekran şovunda yer almazken Seda Akgül sebebini şöyle açıkladı;

        -"Bu benim işim ama o buna mecbur değil. Buraya gelip çok utanıp sıkılacaktı. Ben de onun için üzülecektim. Bu onun görevi değil ki... O beni izleyecek mutlu olacak zaten.

        "KENDİMİ FEDA ETTİM"

        'Kendimi sizin için feda ettim' diyen Seda Akgül, Avram Habib ile neden evlendiğini şu sözlerle anlattı;

        "Size örnek olayım diye kendimi bu yaşta feda ettim. Sizi evlendirmeden bu evden göndermeyeceğim. Enişteniz de 48 yaşında ve ilk nikahı. Olmaz demeyin oluyor. Nasıl kandırdım anlatırım. Nikahımda bu kadar insan yoktu. Ben Kısmetse Olur'ın bana uğur getireceğini düşünüyorum. Acı döneminde paylaşmak için yanımda birinin olacak olması güzel. Bu yaşıma kadar hep korktum. Ama anladım ki hayat tek başına olmuyor.

        Ben yapabiliyorsam herkes yapar. Ben korkmadıysam hepiniz yaparsınız ve lütfen yapın. Paylaşmadıktan sonra hiçbir şeyin tadı yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ