Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Petekkaya: Nurgül Yeşilçay'ın iftiraları eşim Didem Petekkaya'yı çok üzdü

        Eski partneri Nurgül Yeşilçay'ın açıklamalarına eşinin çok şaşırdığını söyleyen Erkan Petekkaya, "Bu iftiralara çok üzüldü. Neticede aynı sofraya oturmuş insanlar." dedi.

        Erkan Petekkaya, Cadde'ye verdiği röportajda Nurgül Yeşilçay ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşananlar karşısında eşinin de çok şaşırdığını belirten ünlü oyuncu şunları söyledi; ‘Eşim hem çok şaşırdı, hem de bir kadın olarak bu iftiralara çok üzüldü. Neticede Nurgül Yeşilçay’la aynı sofraya oturmuş insanlar. Aslında söylenecek çok şey var ama ülke yangın yeri olmuşken benim şimdi bu konuda konuşmam yakışık almaz. Setteyiz, işimizin başında çalışıyoruz. Bunu söyleyeyim yeter.'

        Nurgül Yeşilçay, verdiği bir röportajda Petekkaya’yı ‘mobbing’ ile suçlamıştı.

        Yeşilçay'ın röportajında yaptığı açıklamalarından bazı bölümler:

        "En baştan anlatayım o zaman. Geçen sene, “Ben seninle sevgiliyi oynayamıyorum!” demeye başladı. Bu sene iyice ayyuka çıktı. Ben de, “Neden?” dedim, “Sonuçta ben lezbiyeni de oynadım, hayat kadınını da… Her şeyi oynarım. Oyuncuyuz biz, n’olacak ki? Niye oynayamayacaksın ki?” O da, “Sen anlarsın!” demeye başladı… Böyle devam etti süreç. Ama adamda sürekli bir huzursuzluk, sürekli “Seninle sevgiliyi oynayamıyorum!” deme hali. Benimse derdim başkaydı.

        Senaryoda öpüşme var mı? sorusu üzerine "Elbette! Ama erkek başrol oyuncumuz istemiyor, o yüzden de öpüşülmüyor! Dahası bana, “Ooo! Sen de ne meraklıymışsın öpüşmeye. Sen zaten alışkınsın böyle şeylere” falan diyor. Gayet çirkin, çiğ laflar." şeklinde yanıt veren Yeşilçay,dizinin yapım şirketi ve yönetmeni hakkında ise "Yönetmen var da, ‘yönetebilen’ biri yok! Bu dizinin dünyasını kuran gerçek yönetmenimiz, bu olan bitenlere katlanamadı, geçen sene Haziran’da ayrıldı. Sonradan gelen genç arkadaşı da, erkek başrol oyuncusu yönetiyor! İşin aslı bu. Erkan Petekkaya ne söylese, yönetmenimiz gülüyor, kabul ediyor, onaylıyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ