Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimler 4.5G teknolojisini denedi

        HABERTÜRK MAGAZİN

        WILMA ELLES

        ‘4.5G’den memnunuz’

        EŞİM Kerem Göğüş, teknolojik aletleri ve teknolojiyi çok sıkı takip ediyor. Hemen kendi telefonunda 4.5G’ye geçiş yaptı. Benim telefonum için de o ilgileniyor. Kendisi memnun olduğunu söyledi.

        EVRİM AKIN

        ‘Zaman kazanmamı sağlayacak’

        Sosyal medya kendimi doğru ifade edebildiğim, hayranlarımla iletişime girdiğim, bana ait bir gazete gibi. Instagram’da, Twitter’da, Snapchat’te oldukça zaman harcıyorum. İş yoğunluğum nedeniyle cep telefonuma sürekli bakamasam da sıkı takipçisiyim yeni uygulamaların. 4.5G çıkar çıkmaz telefonuma uyumlu hale getirdim. Sabah denediğimde internetin oldukça hızlandığını gözlemledim. Yoğun bir insan olarak, zaman kazanma yönünden işime yarayacak.

        NEFİSE KARATAY

        ‘Geç de olsa geçmek güzel’

        Bu teknolojik atılımı iyice deneyimlemek için zaman geçmesi gerekiyor. Biraz çekimserlik olsa da 4.5G’ye geçtim. Sokağa çıkmaya korktuğumdan kızım Maya ile birlikte evde çok vakit geçiriyorum. Bu yüzden internetin 3G’ye göre 10 kat ivme kazanması hoşuma gitti. Herhalde artık bol bol video indiririm. 4.5G’ye geç de olsa geçmek güzel.

        EBRU GÜZEL

        ‘İnsanı derin düşüncelere sürüklüyor’

        İNTERNETİN açılma süresinde olumlu yönde ciddi fark olması dikkatimi çekti ama “Olumsuz tarafları nedir?” diye sorgulamadan da edemedim. Bu gelişmeler bilişim çağında ‘dijital devrim’ olarak adlandırılıyor. Bu atılım özgürlük olarak da insanı derin düşüncelere sürüklüyor.

        HÜLYA KOÇYİĞİT

        ‘Büyük kolaylık’

        TEKNOLOJİNİN hayatımı- zın her anında olduğu, teknolojiyle iç içe yaşadığımız bir gerçek. Türkiye’nin de başka ülkelerce kullanılan 4.5G’ye geçmesi sevindirici. Kendi adıma her yeniliği takip etmeye, kullanmaya çalışsam da en çok interneti sürekli kullanmak durumunda olanları sevindirecek bir yenilik olduğunu düşünüyorum. Gençlerin gözü aydın. Açıkçası 4.5G’nin hızına şaşırdım. Birkaç program indirdim, birkaç siteye girdim. Gerçekten de büyük bir kolaylık. Zaman kazanımı.

        LİNET

        ‘Şarkım 2 saniyede indi’

        MERAKLA beklediğim 4.5G teknolojisine geçiş yaptığımız için çok mutluyum. Sabah erken saatlerde kalkıp bu konuda ilk deneyimimi ‘Aman Aman’ adlı şarkımı indirerek yaşadım. Daha önce dakikalar süren indirme işlemim bu kez sadece 2 saniyede gerçekleşti. Dünya ile aynı kaliteyi yakaladığımız için ülkem adına çok sevindim.

        TOLGAHAN SAYIŞMAN

        ‘Baş döndürücü bir hız’

        Bu yeni bir dönem. Kendimizi ve beraberinde teknolojimizi güncellersek artık hayatın hızına daha rahat yetişebilir durumdayız. Ben de 4.5G’yi denedim. Baş döndürücü bir hız. Zaman kazanma açısından oldukça kıymetli bir sistem. Biliyorum, kısa süre sonra buna da alışacağız ve daha hızlısını isteyeceğiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ