Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yusuf Çim ile Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?

        Aynı dizide rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Yusuf Çim ile Demet Özdemir önceki akşam Marmaris'teki bir mekanda yemek yedi.

        Bir süre önce ayrıldıkları iddia edilen çift aralarında Berk Atan'ın da olduğu arkadaş grubuyla eğlendi. Çim ile Özdemir, gecede samimi görüntüler vererek haklarında çıkan ayrılık iddialarına yanıt vermiş oldu. İkilinin yanlarında ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan da vardı.

        YUSUF ÇİM KİMDİR?

        2009 yılından itibaren pek çok markanın katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey'de ikinci olmasıyla ünlendi. Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut. 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki "Başkomiser Tek Tabanca Mustafa" rolünde oynamıştır. 2015 Haziran ayından itibaren başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Burak Mazharoğlu" karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında Show TV için yaptığı "Piramit" adlı yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan'ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın sunuculuk görevini üstlendi.

        DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

        26 Şubat 1992'de Kocaeli de dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır. Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir ilk TV deneyiminde ise 2013 yılında başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ