Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fahriye Evcen ve Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın cenazesinde

        Merhum sinema sanatçı Oya Aydoğan, Levent Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Ulus Mezarlığı'na götürüldü. Burada toprağa verilen Aydoğan, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Aydoğan'ın cenaze töreninde hayranları ve sevenlerinin yanı sıra sanat dünyasından çok sayıda meslektaşı hazır bulundu.

        Burada mezarı başında uzun süre oturan Bülent Ersoy, okunan duaya eşlik etti. Ersoy'un ısrarlara rağmen mezarın başından ayrılmak istemediği ve son derece üzgün olduğu gözlendi.

        FAHRİYE EVCEN DE ORADAYDI

        Oya Aydoğan sayesinde şöhret dünyasının kapıları kendisine açılan ve bir dönem Oya Aydoğan'la arası açık olan Fahriye Evcen de cenazeye katılanlar arasındaydı. Evcen, 'Erken gelen bir ölüm şoke oldum' dedi.

        FAHRİYE EVCEN'İN TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ

        Instagram hesabına 'Nurlar içinde yat. Güzel kalpli Oya ablam, mekanın cennet, ruhun şad olsun' notunu düşen Fahriye Evcen'e takipçileri tepki gösterdi. İşte o yorumlardan bazıları:

        sermey21:Telefonla acımakla olmuyor hanımefendi ve öldüğünde cenazede boy göstermek hiç olmuyo yazıklar olsun!!! Çıkarın şunu takipten beğenilerden!

        arzuelmaci: Oya Aydoğan sayesinde Fahriye oldun farkındasındır umarımmm!!!!!!

        sibelyore: Nankörmüşsün kötü yorumlar gelince resim paylaş kötü yorum gelmesin diye de cenazeye git hastaneye niye gitmedin? Ya da yaşarken niye gönlünü almadın? Olmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ