Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Öykü Gürman'dan Yavuz Bingöl'e şok sözler

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTÜRK MAGAZİN

        Şarkıcı Öykü Gürman, önceki akşam Beşiktaş Çarşı’da görüntülendi. Yavuz Bingöl’le evliliği nisan ayında nihayete eren Gürman, gazetecilerle ayaküstü sohbet ederken biten ilişkisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin “Boşandıktan sonra Yavuz Bey ile bir araya geldiniz mi?” sorusuna Gürman, “Fazla görüşmüyoruz, öyle samimi bir arkadaşlığımız yok. Allah herkesin yolunu açık etsin” dedi.

        ‘EVLİLİKTE DOĞRU İNSANI BULMAK LAZIM’

        Hayatında şu an kimsenin olmadığını söyleyen Gürman, yaşadığı evliliğin kendisi için bir tecrübe olduğunu belirtti ve ekledi: “Evlilik sorumluluk gerektiren bir proje ama doğru insanla yapıldığı zaman güzel. Ben Yavuz’un sahip olduğu birtakım alışkanlıkları değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Ve evliliğimiz bitti. Evlilikte doğru insanı bulmak lazım. İki taraf beklentilere cevap veremeyince evlilik yürümüyor. Yavuz’un verdiği sözleri yerine getireceğini düşünerek bir evlilik yaptım ama bunların hiçbirisi olmadı” dedi.

        ‘BENDEN SONRA O İŞ OLMAZ’

        Gürman, “Bingöl’ün bir kadınla görüntülenmesi sizi nasıl etkiler” sorusuna ise “Benden sonra o iş olmaz, olsa da parçalı bulutlu olur” şeklinde cevap vererek şaşırttı. Kardeşi Berk’in de boşandığına değinen şarkıcı, “Biz ikizlerin kaderi bu galiba. İyi niyetimizden kaybediyoruz. Her şey insanlar için: Evlenmek de, boşanmak da” dedi. Gürman açıklamalarının ardından yanına gelen bir hayranının çocuğunu kucağına alarak gazetecilere poz veri.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ