Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kemal Doğulu hastaneye kaldırıldı

        Olay, Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Vişne Sokak'ta meydana geldi. Merdivenlerden düşen Kemal Doğulu, ambulansla Taksim'de özel bir hastaneye kaldırıldı.

        KADİR DOĞULU'DAN AÇIKLAMA

        Dün abisinin durumuyla ilgili üzücü bir açıklama yapan Kadir Doğulu bugün ise güzel bir haber verdi. Doğulu, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü: Güzel haberlerim var!! Kemal'in durumu iyi yönde değişti.. Allaha şükürler olsun. Dua etmeye devam edin lütfen. Hızla iyileşmesi için....

        Kemal Doğulu'nun düştüğü yerden görüntüler.

        KEMAL DOĞULU PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

        Öte yandan Hürriyet'te yer alan habere göre; Kemal Doğulu’nun uzun zamandır psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi. İddialara göre televizyon programından ayrıldıktan sonra depresyona girdi. Programın bitmesiyle işleri de bozulan Doğulu, 800 bin lira yatırım yaptığı Nişantaşı’ndaki kendi adını taşıyan güzellik salonunu kapatmak zorunda kaldı. İşyerini de kapatmasının ardından Doğulu, yaklaşık bir ay Zeytinburnu’ndaki özel bir hastanede psikolojik tedavi gördü. Tedavi süresince 20 kilo alan stilistin akrabası olan Nedim Doğulu’nun kuaföründe kişisel randevulu saç yaparak geçimini sağladığı öne sürüldü. Kemal Doğulu’nun son zamanlarda başta kardeşi Kadir Doğulu olmak üzere yakın dostlarıyla da arasının bozuk olduğu da iddia edildi.

        Kadir Doğulu’nun eski nişanlısı Hande Yener haberi duyar duymaz hastaneye geldi. Makyajsız haliyle dikkat çeken şarkıcının birlikte de çalıştığı Kemal Doğulu ile arasının bozuk olduğu öne sürüldü. Kadir Doğulu ve Kemal Doğulu’nun arasının bir süredir maddi problemler nedeniyle bozuk olduğu ve ikilinin görüşmediği iddia edildi.

        Nur Yerlitaş ise yaptığı açıklamada "Onu bu hale sokanlar utansın” dedi.

        ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: OMURİLİĞİ HASAR GÖRMÜŞ OLABİLİR

        Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Armağan Çağlayan ise "Omuriliği hasar görmüş olabilirmiş. Düştüğünde bulunana kadar çok kan kaybetmiş." diye yazdı.

        KEMAL DOĞULU KİMDİR?

        14 Ekim 1979 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Kemal Doğulu, Kamera önü ve arkasında birçok birimde görev almıştır. Kuaförlük, Makyözlük, İmage Makerlık ve Fotoğrafçılık görevlerinde deneyimi bulunan Doğulu, 2006 yılında Hande Yener ile tanışmış ve bu kontak hayatının dönüm noktası olmuştur.

        Hande Yener'in kliplerinin yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini üstlenen Kemal Doğulu, müziğe ise şans eseri başlamıştır. Hande Yener'in vokalistinin gelmediği bir an sahneye çıkan Kemal Doğulu, iyi bir performans sergileyince kariyerine yeni bir kapı açıldı.

        PARÇALARI

        1 Yerde Maxi Single

        Nedense,Nedense?

        Uzayda aşk var

        Para Veriyor

        Makaslı Film

        Üzgünüm

        Yanındaki Var Ya

        Pes

        Sır

        Üzgünüm

        Oynuyorum

        Eyvallah

        Aşk Kabul Ederse

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ