Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan: ‘Mutfakta iyiyim’

        HABERTÜRK MAGAZİN

        ‘EVLİLİĞİ ÇOK SEVDİM’

        EXPO 2016’da hayranlarıyla buluşan Tarkan, röportaj vermeme kuralını SHOW TV’nin sevilen magazin programı ‘Pazar Sürprizi” için bozdu. Evliliğiyle ilgili “Evliliği çok sevdim. Zaten yapı olarak böyle biriydim. Severim evde olmayı, hayat arkadaşımla hayatımı yaşamayı, o yüzden mutluyum” şeklinde konuşan Megastar, röportajda mutfaktaki iddiasını da ortaya koydu.

        ‘ÇOCUĞUN DAHA ZAMANI VAR’

        “Eşimle beraber girdiğimiz de oluyor mutfağa, kimi zaman ben de yemek yaparım. Muftakta iyiyimdir. Türk, İtalyan ve Karadeniz mutfağından yemekler yaparım” diyen Tarkan, çok konuşulan mutfak pozlarına bu sözlerle açıklık getirdi. Megastar ne zaman çocuk sahibi olacağı yönündeki soruya ise “Henüz değil, zamanı var. Evliliğin tadını çıkarmak istiyorum” cevabını verdi.

        20 bin kişiye söyledi

        EXPO 2016 Antalya kapsamında konser veren Tarkan, klasik şarkılarını 20 bin kişiye söyledi. Özel ışık ve efekt gösterileriyle dikkat çeken konserde iki saat sahnede kalan Tarkan, 21 şarkı seslendirdi. Konserin ikinci yarısında sahneye çıkan iki çocuk sanatçıya çiçek hediye ederken, Tarkan da çocuklara fidan vererek sürpriz yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ