Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı'ya ödeyeceği nafaka belli oldu

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        TV 8’in patronu Acun Ilıcalı ile 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’nın evlilikleri tek celsede sona erdi. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki hakimin izinli olması sebebiyle davalarından feragat edip Şile’deki Adliye’ye yeni bir dava açan çift, “anlaşmalı” olarak boşandı. Çiftin boşanma protokolüne göre, 12 ve 9 yaşındaki çocuklarının velayeti anneye verilecek. Acun Ilıcalı boşandığı eşi Zeynep Ilıcalı’ya 75 bin ve iki kızına 75 bin lira olmak üzere aylık toplam 150 bin lira nafaka ödeyecek. Acun Ilıcalı, Bodrum ve İstanbul’daki birkaç gayrimenkulü Zeynep Ilıcalı’ya devredecek.

        ANLAŞARAK BOŞANDILAR

        Ilıcalı çifti boşanma davalarına bakan hakimin izinli olduğu iddiasıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ndeki davalarından feragat ederek Şile Aile Mahkemesi’ne yeni bir dava açtı. Dava dilekçesinde Acun Ilıcalı “davacı”, Zeynep Ilacalı ise “davalı” olarak yer aldı. Acun Ilıcalı’nın avukatı Hakan Öncel’in mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde çiftin fikren ve ruhen anlaşamadıkları, aralarında şiddetli geçimsizliğin bulunduğu ve bir süredir ayrı yaşadıkları belirtildi. Boşanmak için hakim karşısına çıkan Ilıcalı çifti duruşmaya avukatlarıyla birlikte katıldı. Mahkeme hakimi usul gereği “Boşanmakta kararlı mısınız” diye sordu. Taraf avukatları da müvekkillerinin boşanmakta kararlı olduklarını söyledi. Daha sonra söz alan Acun Ilıcalı, “Bize sunulan protokol hükümlerine göre boşanmak istiyoruz” dedi. Davalı Zeynep Ilıcalı ise “Anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum. Protokol gereği çocuklarımın velayeti tarafıma verilsin. Protokole göre boşanmamıza karar verilsin” dedi. Daha sonra taraf avukatları hazırlanan “Anlaşmalı Boşanma Prototolü’nü” mahkemeye sundular. Mahkeme hakimi de protokol hükümleri uyarınca çiftin “anlaşmalı” olarak boşanmalarına karar verdi.

        AYLIK 150 BİN LİRA NAFAKA ÖDEYECEK

        Boşanma protokolüne göre mahkeme, 12 ve 9 yaşındaki çocukların velayeti anne Zeynep Ilıcalı’ya verdi. Baba Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere 150 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Zeynep Ilıcalı’nın çocuklarıyla birlikte oturduğu ev kendisinde kalacak. Acun Ilıcalı, İstanbul ve Bodrum’daki birkaç gayrimenkulü eşi Zeynep Ilıcalı’ya devredecek. Protokol gereği çift birbirlerinden herhangi bir maddi-manevi tazminat talebinde bulunmayacak.

        ŞEYMA SUBAŞI'NIN TEKTAŞI

        Öte yandan, Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan ve bu ilişkiden de bir çocuğu bulunan Şeyma Şubaşı'nın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf olay oldu. Subaşı'nın İspanya Ibiza'da yemek yerken çekilen karede parmağındaki tektaş yüzük dikkat çekti. Subaşı'nın bu fotoğrafına yorum yağdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ