Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Asuman Dabak: Domuz gibiyim

        Esin ÖVET/HABERTÜRK MAGAZİN

        Geçen gün köşemde 50’lik Biricik Suden haberini yazdıktan sonra çok mail, mesaj aldım. Birçok kadını hareketlendirmiş o fotoğraflar. Ancak dün 46’lık Asuman Dabak’ın bikinili fotoğrafı da herkesin dilindeydi. Ben de Asuman’ı aradım, “Ne yersin, ne içersin. Nasıl böyle düzgün fiziğe sahipsin?” diye sordum.

        - Alo Asuman, herkes seni konuşuyor. Ne yer ne içersin?

        Esin o kadar sağlıksız beslenirim ki sana anlatamam. Sabah uyanır, direkt kahve falan içerim. Ama yaşamı seviyorum, eğlenmeyi seviyorum, sporu seviyorum. Genetik bir de.

        - Diyet yapmıyorsun yani.

        Asla diyet yapmadım. Her şeyi istediğim kadar yiyorum, ama az yiyorum. Yemekle başım hoş değil.

        - Spor yapıyor musun?

        Fırsat buldukça yapıyorum. Şimdi bisiklete sardım. 35 km yol yapıyorum. Suya girdiğim zaman 500 kulaç atmadan çıkmıyorum. Bu sene yelkene merak sardım. Yamaç paraşütü yapıyorum.

        - Yaşını saklayanlardan mısın?

        Asla, tam tersi 46 diye herkese söylüyorum. Bangır bangır söylüyorum, anlı şanlı 1970 diyorum.

        - Yolda sıkıştırıp soruyorlar mı?

        Sorma ,geçen gün Aya Yorgi’de erkeklerden çok kadınlar başıma üşüştü. “Kurşun döktürelim sana, nazar değdireceğiz. Ne yapıyorsunuz böyle, harikasın” diye. Kurşuncu aradılar o gün. Evet soruyorlar, ben de “Löp löp hamburgerleri, çikolataları yemeyin, spor yapın, kendinizi sevin” diyorum.

        - Asla ne yemezsin?

        Dereotunu duydum mu tüylerim diken diken olur. Dereotu ile başım hoş değil. Ne yaptı bana bilmiyorum, ama yemiyorum. Ne evime girer, ne görmeye tahammülüm vardır. Onun dışında her şeyi yerim, içerim. Ama abur cuburum yok.

        - Sağlığın nasıl?

        Tansiyon zorladı. Bir ara kalp falan zorladı dertten, kederden. Ama geçti, şimdi gayet iyiyim. Domuz gibiyim. Bu kadar spor yapıyorum. Keyfim yerinde.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ