Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Calvin Harris ve Taylor Swift kavgası büyüyor

        15 aydır birlikte olduğu 32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris’ten ayrılır ayrılmaz aktör Tom Hiddleston’la aşk yaşamaya başlayan Taylor Swift, Harris’in Rihanna ile olan düeti ‘This is What You Came For’ şarkısının sözlerini yazdığını doğruladı. Swift’in menajeri, Swift’in şarkı sözlerini Nils Sjoberg takma adını kullanarak yazdığını açıkladı.

        'SEN BUNU BİR SIR OLARAK SAKLAMAK İSTEMİŞTİN'

        Taylor ve Calvin 15 ay büyük aşk yaşadı. Ancak Taylor, İngiliz aktör Tom Hiddleston için ünlü DJ'i terk etti.

        Ancak Taylor Swift cephesinden gelen bu açıklama Calvin Harris’i çok kızdırdı. Harris resmi Twitter hesabından şunları yazdı: ‘Bu şarkının yazılmasına yardım etti. Müziği ben yaptım, aranjesini ve vokalleri ben hallettim. Başta o bunu bir sır olarak saklamak istedi ve takma ad kullandı. Bunu şimdi açıklamaya karar vermesi çok incitici ve beni ne kadar kötü bir pozisyona sokuyor… Eğer yeni bir ilişkin varsa ve mutluysan ona odaklanmalı ve eski sevgilini gözyaşlarına boğmayı düşünmemelisin.’

        'BENİ DE KATY GİBİ YAKMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BU OLMAYACAK'

        Taylor Swift, eski ilişkisini bitirdikten bir hafta sonra Tom Hiddleston'la görüntülendi.

        Harris’in tweet’lerinin devamı da Taylor Swift ile Katy Perry arasındaki büyük kavgaya işaret etti: ‘Biliyorum şu an turnede değilsin, canın sıkılıyor ve tıpkı Katy gibi yakmak istediğin birine ihtiyacın var ama kusura bakma, ben o değilim. Buna izin vermeyeceğim. Lütfen kendi hayatına odaklan, iyi bir hayatın olacak bunu hak ediyorsun’.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ