Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA! Onur Büyüktopçu'da Nice'teki saldırı anında oradaydı

        Nice'teki terör saldırısı sırasında olay yerinde olan oyuncu Onur Büyüktopçu'dan haber var. Ünlü oyuncuya dün akşamdan beri ulaşılamıyordu. Ancak Büyüktopçu'dan haber geldi. Sevilen oyuncu sosyal medya üzerinden açıklama yaptı: "Arkadaşlar, merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Olayın olduğu yerin hemen arkasındaydık. Bu akşam dönüyorum İstanbul'a. Mesajlarınıza tek tek cevap veremiyorum. Sevgiler."

        Büyüktopçu katıldığı bir televizyon programında şöyle konuştu:

        Bir tedirginlik hali var. Akşam yemeğinden sonra kamyonun ilerlemiş olduğu sahil şeridinde bir kalabalık vardı. Eğlence vardı. Biz de oradaydık. Yorulduğum için bir yerlerde bir şeyler içmek istedik.

        "İNSANLAR KOŞTURMAYA BAŞLADI"

        Daha sipariş verirken hengame oldu. İnsanlar koşuşturmaya başladı. Biz de anlamadan koşturmaya başladık. Kamuoyunu görmedim ama muhtemelen önümüzden geçti. Çünkü kamyonun geçtiği yerle bizim oturduğumuz yer 25 metre.

        "KORKUNÇ ÇIĞLIK VE HENGAME VARDI"

        Korkunç bir çığlık ve hengame vardı. Can pazarı yaşandı. 10 gündür gezdiğimiz yerlerde komandolar geziyordu. Sorduğumuzda bunun güvenlik sebebiyle olduğu açıklandı. Arkadaşım uzun süre Fransa'da yaşadığı için bu durumu Nice'te daha önce yaşanmadığını söyledi. O çığlıklar, itfaiye, polis vs bunun idrakının geç farkına vardık.

        NICE'TEKİ SALDIRI ANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ