Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Timur Acar ve Eda Özerkan evlendi! Eda Özerkan kimdir?

        Serkan ÖZTÜRK/HABERTÜRK MAGAZİN

        Ünlü oyuncular Timur Acar ve Eda Özerkan önceki akşam Çubuklu Hayal Kahvesi’nde dünya evine girdiler. Yaşanan darbe girişimi nedeniyle bir hafta ertelenen düğün törenine çiftlerin aileleri ve yakın dostları katıldı. ‘Çakallarla Dans’ ekibinden oyuncu İlker Ayrık’ın törene katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı düğün, gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Çubuklu Hayal Kahvesi’ne yatla gelen Acar ve Özerkan çifti, “Bir hafta gecikmeli de olsa dünyanın en güzel eveti” diyerek evlilik cüzdanlarını aldılar. Nikâh töreninin ardından kendilerine özgü düğün danslarını yapan çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Yaşanan olaylardan dolayı balayına çıkmayacakları öğrenilen Timur Acar ve Eda Özerkan çifti bir süre İstanbul’da kalacak.

        Gelin Eda Özerkan, nikâh töreninin ardından evlilik cüzdanıyla objektiflere zafer pozu verdi.

        EDA ÖZERKAN KİMDİR?

        11 Mart 1984 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Eda Özerkan, polis kızıdır. Lise öğrenimini İstanbul Anadolu Meslek Lisesi'nde devam ettiren Özerkan, mankenlik için ajansa kaydını yaptırmıştır. Profesyonel mankenlik yaşantısına yurtiçi ve yurtdışında devam etmiş ve reklam filmleri, klipler (Tarkan Dudu-Hakan Peker Veda Busesi klipleri) gibi organizasyonlardada boy göstermiştir.

        VJ'lik yapan ve Mehmet Ali Erbil'in programında göre alan Eda Özerkan'ın sunuculuk kariyeri de bulunmaktadır.

        2006 yılında ilk yer aldığı proje olan Osman Sınav'ın "Pars Kiraz Operasyonu" filminde rol almış ve 2008 yılında vizyona giren "Girdap" filmiyle dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.

        Yine 2008 yılında Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvaç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül'ün nişanlısı "Elif" olarak rol almıştır.

        Türk-Alman ortak yapımı olan "İstanbul'u Ölesiye Sevmek" adlı filmde başrol oynamış, bir yarışma programına katıldıktan sonra ise başrolünde Timur Acar'ın oynadığı Kertenkele dizisi ile kariyerine devam etmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ