Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya teklifi yaptı | Şükran Ovalı kimdir? Kaç yaşında?

        Şu sıralar İtalya’nın İnter takımında top koşturan milli futbolcu Caner Erkin, sosyal medya üzerinden oyuncu Şükran Ovalı’ya aşkını haykırdı. Geçtiğimiz nisan ayında adı oyuncu Şükran Ovalı ile aşk dedikodularına karışan yıldız futbolcu Caner Erkin artık aşkını saklamıyor.Erkin, Instagram hesabından Ovalı ile birlikte paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

        "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım.Söz konusu olan hislerimdi, sizde hakverirsiniz ki hassas bir konu evet uzun zamandır dilediğim,beklediğim şeyi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum.. Sonunda sevdiğim,aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım.Hayatımı onunla geçirmek istiyorum.Ortada bir yalan yok. İlişkimiz yoktu. Ama şimdi var bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz. Herkesin saygı gösterip, hassas davranmasını bekliyorum..."

        ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

        1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Şükran Ovalı, eğitimini doğup büyüdüğü İzmir'de tamamladı. İlköğretim hayatına Mustafa Urcan İlkokulunda başlayan Ovalı, Ortaöğretimini Fevzi Çakmak Ortaokulunda tamamlamıştır. Öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a gelen güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Okulunda oyunculuk eğitimi alarak kariyerinin ilk adımını atmıştır. Yer aldığı ilk proje olan, Bez Bebek dizisinde 2 yıl rol alan güzel oyuncu, dizi devam ederken aynı dönemde ekranlarda yer alan Aşk Yakar dizisine transfer oldu. Dizi kariyerinin ardından Alia ve Ev adlı filmlerde rol alan Ovalı, bu projelerde sergilediği performans ile beğeni toplamış ve ardı ardına gelen dizi-film teklifleriyle karşı karşıya kalmıştır.

        Öpüşme krizi nedeniyle Paramparça dizisinden ayrılmak zorunda kalan Nurgül Yeşilçay'ın yerine düşünülen isim olan Şükran Ovalı, Erkan Petekkaya'nın da olur vermesiyle diziye dahil oldu.

        ŞÜKRAN OVALI'NIN ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

        Bez Bebek dizisi: 2007-2009 (FOX) Merve rolünde

        Aşk Yakar dizisi: 2008 (Kanal D)

        Alia filmi: 2008 - İpek Komiser rolünde

        Ev filmi: 2009

        Kahramanlar dizisi: 2009 (Show TV) Ayşe Komiser rolünde

        Bir Bulut Olsam dizisi: 2009 (Kanal D) Bahar rolünde

        Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi: 2010 (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)

        Reis dizisi: 2011 (atv) Nazlı rolünde

        Kötü Yol dizisi: 2012 (Kanal D) Nuran rolünde

        Leyla ile Mecnun dizisi: 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)

        Avrupa Avrupa dizisi: 2013 Melisa rolünde

        Cinayet : 2014 Umay Abalı

        Şeref Meselesi dizisi: 2014

        Paramparça: 2016 (STAR TV)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ