Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sibel Can, Harbiye Konserinde Eypio İle Rap söyledi
        1

        Arif HÜR / HABERTÜRK MAGAZİN

        Sibel Can, önceki akşam ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu.

        2

        Konserine “Çok heyecanlıyım. Dün geceden beri uyku yok bende, hiç uyumadım’ diyerek başlayan ünlü şarkıcı, ‘Arabesque’ adını verdiği albümündeki parçaların yanı sıra pop ve Türk sanat müziği de söyledi.

        3

        ‘BAĞDAT’ DÜETİ

        “Aylardır çok üzüldük, çok sıkıldık, artık göbek atalım” diyen Can, herkesi coşturdu. Konserin ilk bölümünde Ayla Çelik’le ‘Bağdat’ adlı şarkıda düet yapan Can, ikinci bölümündeyse sahneyi ‘Günah Benim Suç Benim’ adlı şarkıyla Youtube’da 107 milyon kişi tarafından izlenen Eypio ve Burak King’le paylaştı.

        4

        Sibel Can, Ayla Çelik’e “Prensesim” diye seslenirken, Çelik; hayatının ünlü şarkıcıyla tanıştıktan sonra değiştiğini söyledi.

        5

        İLK KEZ RAP SÖYLEDİ

        30 yıllık sahne hayatında ilk kez bir rap şarkısı seslendiren Can’ın dans figürlerine kayıtsız kalamayan 5 bin kişinin ayaklanıp dans etmeye başlaması üzerine, Eypio “Bu kalabalığı en son sünnetimde görmüştüm, o da toplu törendi” dedi.

        6

        Eypio, Sibel Can ve Burak King, yoğun istek üzerine birlikte söyledikleri şarkıyı 3 kez seslendirdi.

        7

        Geceden notlar:

        Sibel Can, Nur Yerlitaş imzalı 2 kostüm giydi. Maksim Gazinoları’ndan kalma alışkanlığıyla konser alanına erken gelen Can, kulisteki hazırlığının 2 saat sürdüğünü söyledi.

        8

        Bir ara seyircilerin arasına karışan Sibel Can, selfie çekmek için yanına koşan hayranlarının ortasında kaldı. Can, “Artık birlikte selfie çekmeyelim, anın tadını çıkaralım” dedi.

        9

        Can’ı dinleyenler arasında çocukları Melisa, Engincan ve Emir’in yanı sıra Tülin Şahin ve Nur Yerlitaş da vardı.