Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerden bayram mesajı

        Ekranların sevilen isimleri bayramla ilgili düşüncelerini HT MAGAZİN’e anlatmaya devam ediyor. İkinci günün konukları Demet Akbağ, Emre Karayel, Evrim Akın, Onur Tuna, Rüveyda Öksüz ve Turgay Başyayla. Akbağ, “En güzel bayram, çocukluğumda tüm aile üyelerinin buluştukları bayramlardı” diyerek eski bayramları özlemle andı.

        Akın “Bayram barış demek” mesajı verirken Karayel ise “Bayram, birlik ve beraberlik demek. En güzel bayram aile ve sevdiklerimizle birlikte kutlanan bayram” yorumunu yaptı.

        "Bayram huzur ve barış demek"

        SORULAR:

        1. Bayram sizin için ne anlam ifade ediyor? Sizin için en güzel bayram nasıl olmalı?

        2. Bayrama dair hatırladığınız bir anınızı bizimle paylaşır mısınız?

        3. Bayramda nerede olacaksınız? Özel bir planınız var mı?

        4. Yeni sezonda ekranda neler olacak?

        DEMET AKBAĞ: Bayramların anlamı çocuklukta kaldı

        1- Bayramların anlamı çocuklukta kaldı. Şimdi malum, bayram tatil demek. En güzel bayram çocukluğumda tüm geniş aile üyelerinin buluştukları bayramlardı. Artık büyük aile üyeleri bile kendilerine seyahat programı yapıyor bayramlarda...

        2- Söylediğim gibi benim için bayramlar çocukluğumla bitti... Babaannem bizimle yaşadığı için, tüm ailenin bize geldiği, uzun sofraların kurulduğu, ayakkabıların bir gece önce başucumuza yerleştirildiği bayramlar unutulmuyor!

        3- Çeşme’de evimde olacağım. Özel bir planım yok...

        4- Biliyorsunuz ‘Çok Aramızda’da çok eğlenceli, çok şaşırtıcı yine çok konuşulacak şakalar çektik! Seyircimizi hayal kırıklığına uğratmayacağımız bir sezon olacak...

        EVRİM AKIN: Geleneği aksatmadan sürdüreceğiz

        1- Bayram ailenizle ve sevdiklerinizle huzurlu ve bir arada olmak demek. Temiz elbise, öpülesi samimi eller, bir arada olmak demek. Paylaşılan sofra, ziyaret edilen komşular, huzur, gülümseyen yüzler ve barış demek!

        2- Herkes gibi çocukluğumuzda yaşadığımız bayramlar unutulmazdır. Arife günü kabir ziyaretlerimiz başlardı. Sonrasında aile birlikte olurduk. Bu geleneği sürdürüyoruz.

        3- Bayramda büyük dayımdayız, ailecek onda toplanacağız bu geleneği aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz.

        4- Şimdilik sır! Ama bambaşka bir şekilde görecekler.

        EMRE KARAYEL: En güzel bayram sevdiklerimizle kutlanandır

        1- Bayram bence birlik ve beraberlik demek. Benim için en güzel bayram aile ve sevdiklerimizle birlikte kutlanan bayram.

        2- Kurulan kalabalık sofralar, bayram sabahı telaşı bir sürü gelen giden ve bayram için özel hazırlanan tatlılar...

        3- Bayramda yeni vizyona giren ‘El Değmemiş Aşk’ filmimiz için çeşitli şehirlerde gerçekleşecek olan galalara katılıyor olacağım.

        4- Show TV’de yayınlanan ‘Arkadaşlar İyidir’ adlı dizide üniversitede ders veren iktisat hocasını canlandırıyorum. Çok keyifle çalışıyoruz. Umarım seyirci de izlerken aynı keyfi alıyordur...

        TURGAY BAŞYAYLA: Bayramlar tatil fırsatı olarak görülmemeli

        1- “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisinin bizlere öğrettiği üzere bayramlar paylaşmak ve yardımlaşmak için önemli fırsatlardır. Dargınların barıştığı, birlik ve beraberlik duygusunun zirveye ulaştığı özlemle beklenen günlerdir. Bu önemli ibadetimizin huzurunu hissedebilmek ne hoştur...

        3- Dini bayramlar tatil fırsatı olarak görülmemeli. Bayram demek sıla-i rahim demek, büyüklerimizin, tüm aile fertlerimizin özlemle beklediği vuslatı da karşılıksız bırakmamalıyız. Çocuklarımızı bu güzelliklerden mahrum bırakmamalıyız.

        4- SHOW TV seyircisi için ülkemizin dört bir köşesini gezerek kültürümüzü, yemeklerimizi örf ve âdetlerimizi en güzel şekilde anlatmaya devam edeceğiz.

        ONUR TUNA: Bayramlar mutluluk dolu vesilelerdir

        1- Bayramlar sevdiklerimizi görmek için hayatımızdaki mutluluk dolu vesilelerdir.

        2- Çocukken bayram sabahları uyandırılmak hoşuma gitmezdi. Babam, annem gelirlerdi ancak başarılı olamazlardı. En sonunda abim gelip üstümdeki örtüyü karnım ağrıyana kadar sallardı.

        3- Birinci gün ailemle olup sonra bir yerlere gitmek olabilir.

        4- ‘Cesur Yürek’ özenle çekiliyor. Tüm ekip ve ben bu işe inanıyoruz.

        RÜVEYDA ÖKSÜZ: 20 gündür evimizde bayram havası var

        1- Bayram klasik algısıyla, ailelerin bir araya geldiği, çoçukluğumuzun hatıralarıyla harmanlanmış huzur dolu derin atmosferini, insanların birbirine yaşattığı sorunlar nedeniyle buruk bir sevince bırakmış durumda. Her şeye rağmen güzel ve ötesi bir bayram diliyorum.

        2- Karadenizliyiz. Hayatımda hiç gitmemiştim annemin, babamın doğduğu topraklara. Bir defa tüm ailemle toplanıp bayramda Karadeniz turu yapmıştık, güzel bir bayram anısıydı.

        3- Bu bayramda ailemle birlikte olurum diye düşündüm. Ailemizin yeni üyesiyle 20 gündür bizim evimizde bir bayram havası var zaten.

        4- Böyle bir projede yer aldıgım için çok mutluyum. Show TV izleyicileri en büyük davası adalet olan bir Rüveyda görecek.

        HABERTURK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ