Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerden bayram mesajı

        SHOW TV’nin sevilen dizilerinden ‘Aşk Laftan Anlamaz’ın yıldızları Hande Erçel ve Burak Deniz, bayramın kendileri için ne ifade ettiğini anlattı. Güzel oyuncu, “Bayram ailemle, dedemle, babaannemle olmak demek” derken yakışıklı oyuncu ise bayramla ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bayram demek, tüm ailenin bir arada olması demek. Keşke hep bayram olsa.”

        ‘Bayramlar birleştirir’

        SORULAR:

        1. Bayram sizin için ne anlam ifade ediyor? Sizin için en güzel bayram nasıl olmalı?

        2. Bayrama dair hatırladığınız bir anınızı bizimle paylaşır mısınız?

        3. Bayramda nerede olacaksınız? Özel bir planınız var mı?

        4. Yeni sezonda ekranda neler olacak?

        HANDE ERÇEL: "En güzel bayram çocukların güldüğüdür"

        1. Benim için bayram ailemle, dedemle, babaannemle olmak. Ailemizin kültüründe bayramlar hepimizin bir araya geldiği anlardır. Bence güzel bir bayram çocukların eğlendiği, güldüğü, kapı kapı dolaştığı samimiyetteki bayramdır.

        2. Çocukluğumda kapı kapı dolaştığım, şeker toplamaya çıktığım günler benim için gerçekten çok özeldi.

        3. Tatil yapacağım.

        4. Hikâyemiz çok değişiyor. Hikâye değiştikçe çekimlerimiz ve oyunculuklarımız da sahnelere göre değişecek. Seyircimiz ‘Aşk Laftan Anlamaz’ı takipte kalmalı. Ben çok merak ediyorum, eminim onlar da çok merak ediyordur.

        BURAK DENİZ: "Keşe hep bayram olsa"

        1. Bayram benim için tüm ailenin bir arada olmasını ifade ediyor. 7 yaşımdaki bir Kurban Bayramı sabahını unutamıyorum. Hiç o kadar kalabalık olmamıştık. Yeni kıyafetlerimi giydiğim, tertemiz bir bayram sabahı... Her gelen eli dolu geliyor. Çok güzeldi.

        2. Çocukluğumda geçirdiğim bayramları hiç unutmuyorum. Sanki o zamanlar insanlar direkt tatile değil de birbirini görmeye gidiyordu. Yeni ayakkabılarımla uyuduğumu hatırlıyorum. O bayramların gözüme güzel gelmesi çocukluktandır belki. Keşke hep bayram olsa...

        3. Yoğun iş ve insan temposundan uzağa kaçıyorum. Kaz Dağları’nda bir yere... Taş ev, kamp ve yeşilliğe bayılırım. Bizimkilerin bayramını kutladıktan sonra gidip yenileneceğim.

        4. ‘Aşk Laftan Anlamaz’da hem güleceğimiz hem de hüzünleneceğimiz bir sezon bizi bekliyor. Karakterler daha çok ön plana çıkacak, konu daha sürükleyici hale gelecek.

        ZAHİDE YETİŞ: "Aynı duyguların paylaşıldığı özel günler"

        1. Birlik ve dirlik içinde, küslükler olmadan aynı duyguların paylaşıldığı, büyükleri ziyaretler ve gönül almalarla anlam kazanan özel günlerdir bayramlar. “Ah nerede o eski bayramlar” dedirtmeden nice güzel bayramlarımız olsun...

        2. Bizim evde bayram babam ve akrabaların sabah namazından dönüp kurban kesilmesiyle başlardı. O gün oruçlu uyanır, kurban etiyle oruç açardık. Akraba ziyaretleri ve el öpmeler akşama kadar sürer, günün sonunda bol şekerli, bol harçlıklı ve yorgun uykuya dalardık.

        3. Annem olmayınca biraz yarım, buruk artık bayramlar... Babamla birkaç gün öncesinde beraberiz. Kayınvalideme ziyarete, Viyana’ya ve Prag’a gideceğiz.

        NURSEL ERGİN: "Evim sevdiklerimle dolup taşsın istiyorum"

        1. Bayram benim gözümde ailelerin bir arada olduğu bir fotoğraf olarak canlanıyor. Belki de hiçbir zaman o aileye sahip olamadığım için her zaman bayramlara çok özenerek hazırlanıyorum ve evim sevdiklerimle dolup taşsın istiyorum.

        2. Bence bayramın en güzel yönlerinden biri çocukların kapı kapı dolaşıp şeker toplamalarıdır. Ben de o çocuklardandım. Şu an birçok çocuğun bunu yapamadığını görüyorum ve kendimi şanslı hissediyorum.

        3. Bayramda tatil planı yapanlardan değilim. Genelde evde olmayı tercih ediyorum, dinleneceğim bir vakit olarak görüyorum.

        DAMLA COLBAY: "Sağlıklı ve mutlu olduğumuz her gün bayram tadında"

        1. Sağlık, mutluluk, huzur ve neşemiz daim olduğu sürece aslında her günümüz bayram tadında. Bayramların en sevdiğim yanı ailece uzun kahvaltılar yapmak olmuştur.

        3. İzmir’de annemle babamın yanında geçireceğim.

        4. SHOW TV’de yayınlanacak ‘İçerde’ dizisinde Eylem karakterini canlandırıyorum. Ben Eylem’le birlikte keyifli bir yolculuğa çıktım ve bu yolculukta da her gün Eylem hakkında yeni bir şeyler öğreniyorum. Dizinin yayınlanmaya başlamasıyla birlikte bu yolculukta seyirciyle birlikte yol alıp hep birlikte Eylem’i tanıyacağız.

        EZO SUNAL: "Kaygsızca gülebilelim"

        BAYRAMLARI güzel yapan şeyler kalabalık sofralar, sevdiklerimizle olmak ve en önemlisi çocuk gülüşleridir. Herkese sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu ve kaygısızca gülebildiğimiz bayramlar dilerim.

        DOĞA RUTKAY: "Bereket ve huzur diliyorum"

        Bayramlar birleştirir, şükrettiğimiz her şeyi fark etmemizi sağlar. Paylaşarak, el ele vererek, sadece kendimizi değil çevremizi de mutlu ederek bayramları daha da anlamlı hale getirelim. Masanızda bereket ve huzur diliyorum.

        ONUR ATİLLA: "Çocukken sıcaktı bayramlar"

        ÇOCUKKEN elbette hoştu, eğlenceliydi, sıcaktı tüm bayramlar. Şimdi tek dileğim bayramda biz çocukken ne kadar renkli ve güzel geçtiyse, her çocuk da büyüdüğünde güzel hissetsin. İyi bayramlar.

        AYLİN KONTENTE: "Birlikte çok güzeliz"

        DUAM; tüm öfkeler kalpte son bulsun, insanlar sevginin mucizelerine izin versin, hastalara şifa olsun, paylaşarak beraberce, kardeşçe yaşamak nasip olsun. Birlikte çok güzeliz.

        HABERTURK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ