Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 6 aylık hamile Gülşen sahnelerine devam ediyor

        Hamileliğinin 6'ncı ayına giren Gülşen, konserlerine ara vermeden devam ediyor. Bodrum'da sahne alan ünlü sanatçı Gülşen ve kocası DJ Ozan Çolakoğlu, yoğun ilgi gördü.

        Gümbet'te bir kulüpte sahne alan Gülşen, kocası Ozan Çokaloğlu ile birlikte sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 6 aylık hamile olan ve karnı iyice büyüyen Gülşen şarkılarını söylerken bir an olsun yerinde durmadı.

        Hakkında "bu gidişle sahnede doğuracak" yorumları yapılan ünlü sanatçı hareketli şarkılarda ise danslarıyla dikkat çekti. Geniş, şeffaf bir elbise giyen ünlü sanatçıyı dinlemeye ise yaklaşık 2 bin kişi geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde mekanda yer kalmayınca kulübün kapıları kapandı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülşen'in fotoğraf ve görüntülerini çekmek isteyen hayranları birbirleriyle yarıştı.

        Sahnede herkesin bayramını kutlayan Gülşen "kaçıncı gün oldu bugün, üç mü? biz hep yollarda, uçaklarda ve sahnede olduğumuz için günleri karıştırmış durumdayız. İnşallah çok güzel geçiyordur bayramınız. En azından bu gece harika geçeceğine söz veriyoruz. Onun için de hiç durmadan şarkı söylüyoruz" dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ