Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selami Şahin Bodrum'da konser verdi

        MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sevenleri ile bir araya gelen sanatçı Selami Şahin, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen konserde kendi bestelerini seslendirdi.

        Selami Şahin, Kurban Bayramı'nda Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. 13 Ağustos'ta sanat hayatının 50'nci yılı nedeniyle verdiği Bodrum konserinde yoğun ilgi gören Şahin, bayram özel programında da Bodrumlu hayranları ile bir araya geldi. Konseri Güngör Bayrak ve prodüktör, organizatör Erkan Özerman'ın da aralarında bulunduğu bin 500 kişi izledi. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta sanatçı, İslam aleminin bayramını kutladı. Şahin, "Tabii ki eski bayramlar başkaydı. Zaman geçtikçe örf adetler de değişiyor. Biz bayramlarda ailecek buluşurduk. Ben de çocukken onların elini öpüp, para alma heyecanını yaşıyordum. Tabi o günler daha farklıydı. Bayramlar kutsaldır. Çoktandır görmediğim akrabalarımı görmek bana heyecan ve mutluluk veriyordu" dedi. Ankara ve Kuşadası'nda iki konser daha vereceğini söyleyen Şahin, yeni albüm çalışması olduğunu belirterek "Bu yaşadığımız olaylar nedeniyle albümü erteledik. Sene sonu yeni şarkılardan oluşan 10 şarkılık bir albüm çıkaracağım. İyi olur inşallah" dedi.

        "SİZE NE KADAR BESTE YAPSAM, HAKKINIZI ÖDEYEMEM"

        Konserine 'Seninle başım dertte' şarkısını seslendirerek başlayan Şahin ardından, 'Alışmak sevmekten zor' şarkısı ile devam etti. Hayranları da şarkılara eşlik etti. Şahin, hayranlarının da bayramını kutladıktan sonra, "Bayramlar, bütün dünyaya barış sevgi ve mutluluk getirsin. Çünkü biz Adem ile Havva'dan kardeşiz. Bende din, dil, ırk ayrımı yok. Biz kardeşiz, barış içinde olalım. Bodrum'da Antik Tiyatro'da sizlerle buluşmak benim için büyük bir onur. Selami Şahin 50 seneyi geçti ve hala varsa sizin sevginizle var. Size ne kadar çok beste yapsam, şarkı söylesem, sizin hakkınızı ödeyemem. Allah sizleri başımdan eksik etmesin. Bu gece okuyacağım bütün şarkılar kendi bestelerimdir" dedi.

        İki saat sahnede kalan Şahin'i konseri sonunda sevenleri ayakta alkışladı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ