Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emel Sayın'dan Tarık Akan'a duygusal veda! Emel Sayın kimdir?

        Tarık Akan aşk hayatıyla çok az gündeme gelmişti. Çünkü bu konuda yıllarca konuşmadı. Usta oyuncu bir kez isim vermeden şöyle demişti, "Hep aşık delikanlıyı oynamıştım ama aşkı yaşamamıştım. Sonunda sırılsıklam aşık oldum. Önce aramızdaki elektriğe engel olmaya çalıştık. Hele o çok direndi. Ancak aşka set çekilmiyor. Tam 4 sene sürdü" demişti. O kadının Emel Sayın olduğu hep iddia edildi ama o doğrulamadı. Emel Sayın yıllar sonra aşk yaşadıklarını açıkladı ve "Ondan sonra hiç aşk yaşamadım" dedi. Emel Sayın dün Twitter'a eski bir fotoğraflarını koyup: "Güle güle güle sevgili... TARIK" yazdı.

        Öte yandan EXPO 2016 Antalya’da sahneye çıkan Emel Sayın, dün yaşamını yitiren Tarık Akan’la 3 filmde rol aldığını belirterek, "Çok sevgili arkadaşımı, dostumu, kıymetli bir insanı kaybettim. Böyle bir günde sahnede olmak zor" dedi. Sayın, Akan’la rol aldığı filmlerin şarkılarını seslendirdi.

        Expo 2016 Antalya’da düzenlenen yerli konserler serisinde 3 sanatçı sahneye çıktı. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da sahneye ilk olarak ölümsüz şarkıların şairi Ahmet Selçuk İlkan çıktı. Geçmişe dair anılarını paylaşan, şiirlerini okuyan İlkan, "Expo’nun olduğunu duyduğumda Antalya’ya uçarak geldim" dedi.

        EMEL SAYIN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

        Son olarak Türk Sanat Müziği’nin sevilen sesi Emel Sayın sahneye çıktı. Usta sanatçı, konserine Yıldırım Gürses’in bestelediği ’Eller Eller’ isimli şarkıyla başladı. Konser alanını dolduran binlerce hayranını selamlayan Sayın, "Bize gösterdiğiniz bu ilgi ne kadar mutlu etti bizi" dedi. ’Huysuz ve Tatlı Kadın’, ’Rüyalar Gerçek Olsa’ gibi unutulmaz şarkılarını da sevenleriyle söyleyen Emel Sayın, ’Hatırlar mısın’ şarkısını söylerken duygusal anlar yaşadı.

        MAVİ BONCUK’U SESLENDİRDİ

        Seyircilerden gelen ’Mavi Boncuk’ isteği karşısında duygulanan ünlü sanatçı, yaşamını yitiren ünlü aktör Tarık Akan’ı da sahnede andı. Tarık Akan’la üç filmde başrolü paylaşan Emel Sayın, "Tarık Akan’ı sevenler alkışlarıyla sevgilerini gönderirler mi? Biliyorum ne kadar çok severdiniz, biliyorum" dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Sayın, "Kıymetli bir dostumu kaybettim. İtiraf edeyim bugün huzurlarınıza gelmek, sahneye çıkmak biraz zor oldu. Çok üzgünüm. Çok sevgili arkadaşımı, dostumu, kıymetli bir insanı kaybettim. Hepimiz için öyle. Hepimizin başı sağolsun. Bu şartlarda zordu ama sizler varsınız. Sizler böyle buraya gelirsiniz biz de engel dinleyebilir miyiz? Buna gönlümüz razı olmazdı tabii ki. Ve size teşekkür borçluyum. Size minnettarım. Zaten ömrüm boyunca böyleydi" diye konuştu.

        Tarık Akan’la ’Feryat’, ’Yalancı Yarim’ ve ’Mavi Boncuk’ filmlerinde rol aldığını kaydeden Emel Sayın, filmlere ismini veren bu üç şarkıyı da seslendirdi. Sayın, "Bu şarkıları Tarık’ın aziz ruhuna hediye edelim. Onu böyle analım bu gece" dedi. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ