Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Helin Avşar: Ablamın elbisesini giyip döner bıçağı ile dans etti

        Helin Avşar, Aklınızda Kalmasın programında ilkokul 5. sınıfa giderken yaşadığı dehşet dolu bir olayı anlattı.

        Emel Sayın’ı da bıçaklayan bir fanatiğin, annesi, babası ve ablası Hülya Avşar’la birlikte yaşadıkları 5. kattaki evlerine tırmanarak girdiğini söyleyen Avşar şunları ekledi:

        "DÖNER BIÇAKLI FANATİK EVİMİZE GİRDİ"

        “Sanatçılara ileri boyutta yaşanan fanatizme karşıyım. Ablam Hülya Avşar ve Emel Sayın’ın döner bıçağı ile dolaşan bir fanatiği vardı. Nereye giderlerse peşlerinden geliyordu. Akıl sağlığı yerinde değildi ve raporlu idi. Akli dengesi yerinde olmadığı için ceza da almıyordu. Gözetim altına alınıyor, bir günkarakolda tutuluyor ve çıkıyordu. Ben ilkokul 5. sınıfa gidiyordum. Alt kattaydım. Annem ve babam üst kattaydı. Küçücük bir cam vardı. 5. katta oturuyorduk.

        "SESİMİ ÇIKARTMADAN SEYRETTİM"

        Nasıl tırmandı inanın hiç bilmiyorum? Uyumaya çalışıyordum. Bir ses ile camdan içeri biri girdi. Boyu 1.90 m civarında çok iri bir adam camdan içeri girdi. Babam korktuğun durumlar için ‘sessiz kal, ölü numarası yap’ derdi, ben de sesimi hiç çıkartmadım. Odamın karşısında küçük oda vardı. Orada ablamın sahne kostümleri vardı. O kıyafetlere baktı, seçti bir tanesini giydi. Giyip ayna karşısında döner bıçağı ile dans etmeye başladı. Benim nutkum tutulmuştu.

        Dans ettikten sonra elbiseyi çıkarttı. Girdiği camdan geri çıktı. 1 saatten fazla konuşamadım. Annem ile babamı çağırdım. Hatta bu adam Emel Sayın’ı bıçakladı. O günden bugüne geceleri odamın kapısını kilitlemeden uyumuyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ