Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Rafet El Roman'dan kayınpederi Atilla Kaplakarslan'a sert tepki
        1

        Rafet El Roman geçen hafta sosyal medyada, yalaka ve yavşak polemiği yaşadığı 2 yıllık eşi Ceren Kaplakarslan’la dün Almanya’da anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü şarkıcının boşandığı gün, oyuncu Tuvana Türkay’la samimi fotoğrafı ortaya çıktı

        2

        EVLİLİK SÖZLEŞMESİ VAR

        İKİ yıllık evlilik resmen sona erdi! Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan, Almanya’nın Dieburg kentinde avukatlarının katıldığı duruşmayla boşandı.

        3

        Yaptıkları evlilik sözleşmesi nedeniyle ikili arasında mal paylaşımı yapılmadı. Sosyal medyada yav- şak ve yalaka polemiği yaşayan ikiliden ünlü şarkıcı duruşma sonrası, “Tüm olumsuzluklara rağmen Ceren’i her zaman güzel hatıralarla anacağım. Ona mutluluk dilerim” açıklaması yaptı.

        4

        TUVANA TÜRKAY’LA YENİ AŞK

        EL Roman’ın boşandığı gün yeni aşk bombası patladı. İddiaya göre şarkıcı, güzel oyuncu Tuvana Türkay’la geçen hafta yeni bir aşka yelken açtı.

        5

        Şu sıralar İzmir’de Ata Demirer’in yeni filmi için kamera karşısına geçen Türkay, geçen hafta gittiği Amsterdam’da El Roman’la buluştu.

        6

        Türkay’ın “Her yerden geçeriz gölgelerden ne çare” yazdığı fotoğrafın altına El Roman, Türkay’ın adını işaretleyerek “Geçeriz elbet” notunu düştü.