Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin ‘Pamuk Prens’e eğlenceli gala
        1

        Başrolünde Tamer Karadağlı’nın yer aldığı, yılın en sıra dışı filmi olmaya namzet ‘Pamuk Prens’ in galası önceki akşam yapıldı. Filmin oyuncuları ve ekibinin tam kadro hazır bulunduğu gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film ekibi, ‘Pamuk Prens’ gibi farklı bir projede yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler.

        2

        ‘TAMER’İN KUŞKULARI VARDI’

        Filmin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı geceye eski eşi Arzu Balkan ve kızı Zeyno ile katıldı. Karadağlı, “Çok keyifli ve komik bir film izleyeceksiniz. Filmde kendisini karısına affettirmeye çalışan bir adamı oynuyorum” dedi.

        3

        Arzu Balkan “Teklif ilk geldiğinde Tamer’in kuşkuları vardı. Ben de riskli buldum. Türkiye’de hiç böyle bir şey yapılmamıştı. Bence yapmalısın, yapabilirsin dedim” sözleriyle eski eşini kendisinin ikna ettiğini söyledi.

        4

        Filmin yönetmeni ve yapımcısı Birol Güven, “Çok farklı ve değişik bir film yaptığımızı düşünüyoruz. Gişedeki hedefimiz izlemeye gelen herkesin mutlu olarak çıkması” şeklinde konuştu.

        5

        ‘Şişman Hamdi’yi son kez bu filmde göreceksiniz’

        Geceye eşi Selen Görgüzel ile katılan yönetmen Hamdi Alkan, “Filmde çok kısa bir rölümüz var. Şişman Hamdi’yi son kez bu filmde göreceksiniz” dedi.

        6

        Filmin konuk oyuncularından Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti, “Bu film biraz eş dost filmi oldu. Umarız bizim enerjimiz, birbirimize olan sevgimiz izleyenlere yansır. Çok kısa bir rolümüz var, oturduk, rolümüze baktık ve oynadık. Sonra çıkıp yemeğe gittik” dedi.

        HABERTÜRK MAGAZİN