Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nagihan Karadere'ye ihanet şoku! Nagihan Karadere kimdir?
        1

        Eşi Uğur Gökçe'nin internete düşen çıplak fotoğraflarından sonra sık sık gündem olan Nagihan Karadere, eşinin kendisine boşanma davası açtığını söyledi. İşte Nagihan ve eşi Uğur Gökçe'nin açıklamaları...

        2

        "Ben eşimden boşanacağım diye herhangi bir açıklama yapmamama rağmen bazı gazetelerde bu tarz haberler çıktı. Eşim de bu haberleri okuyunca ‘Nagihan boşanıyorsa ben de ondan boşanıyorum’ açıklaması yaptı.

        3

        Biz artık bu defteri kapatma kararı aldık biz artık yollarımızı ayrıma kararı aldık. Bir asparagas haberin sonucunda biz evliliğimizi sonlandırma kararı aldık. Kızımız için en doğru kararı açıklamaya geldim buraya.

        4

        Evet, boşanıyoruz. Eşim gitti boşanma davasını açtı. artık kararımızı verdik. Herkes kendi yoluna bakacak. Eşim bazı kişilerin bazı kanalların oyununa geldi, tuzağına düştü ve bu talihsiz açıklamayı yaptı. Söylediklerinden de dönemedi ve boşanma davası açtı.

        5

        Hukuksal olarak eşimin arkasındayım ben eşimin arkasında durmaya devam edeceğim.En azından eşimden şunu beklerdim, o haberi gördükten sonra beni arayıp 'Nagihan böyle bir şey var mı?' diye bana sorması gerekirken, televizyona bağlanıp 'ben Nagihan'ı boşuyorum' demesi çok kötü oldu.

        6

        Şu an için zaten eşimle konuşamıyoruz kavga ediyoruz, olay farklı yerlere gidiyor. Eşimle koptuk, şu an biz zarar görüyoruz. Bu olaydan dolayı olmak çok zor.

        7

        Bizce en doğru karar boşanmak olacak yoksa bu şekilde sağlıklı karar alamıyoruz.İstiyor ki ben devamlı onun gözünün önünde olayım devamlı onunla ilgileneyim, ama böyle bir şey söz konusu değil, ekmeğimizin peşindeyiz. Ben pasif olmayı sevmiyorum, ben şu an bir şeyler yaptım yaptım kendimde o enerjiyi hissediyorum.

        8

        İş olayım ikinci planda kalsın istiyor, yapı gereği işimi de yapmak istiyorum.Yarışma sonra beklediğimden daha büyük tepkiler aldım. Daha çok adım duyuldu, Uğur belki bu yüzden geri planda durmamı istedi. Belki beklemiyordu benim bu kadar göz önünde olacağımı, yanlış anlamasın ama böyle oldu.

        9

        Ben spor yapıyor olsaydım da devamlı antrenmanlarda olacaktım, sporda olacaktım. Ben evliliğimizi bitirmeyelim diyorum, kızım için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu görüntü olayları değil de sonrasında yaşadıklarımız iletişim kopukluklarımıza neden oldu."

        10

        UĞUR GÖKÇE'DEN AÇIKLAMA: MAĞDUR OLAN BENİM

        Bizim boşanma sebebimiz anlaşamamazlık. Ben hiçbir konuda pişman değilim, ortaya çıkan fotoğraflarla alakası yok boşanmamızın. Ben kendimden vazgeçtim de kızımı düşünüyorum, benim de hatam var. Çocuğumuz da babada kalacak. Biz bu konuda Nagihan'la anlaştık. Şu an Kartal Anadolu Adliyesi'ndeyim ve savcı ile birlikteyim.

        11

        Şu an sosyal medya dolaşan fotoğraflara baktığınız zaman ben aldatmışım gibi görünüyor ama aslında tam tersidir. Burada mağdur olan aslında benimdir… Baş kısmı olarak o fotoğraflar benim ama aşağısı bana ait değil.

        12

        NAGİHAN KARADERE: ÇOCUĞUM İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM

        Daha önce zaten bizim çatırdayan evliliğimiz söz konusuydu, boşandığımız takdirde ben kızım için her şeyimi sefer edeceğim. 'Uğur’a annem ile ayrı eve çıkıp bir de bakıcı tutacağım' dedim. Uğur bunu kabul etmedi. 'Çocuğumuz aile ortamında büyüsün istiyorum, bakıcıyla bu iş olmaz' dedi.

        13

        Ben kızımızın onda kalmasını kabul etmedim, sadece bu konuyu konuştuk. Kızımın velayeti ben de kalacak, sen ne zaman istersen görebilirsin. Çünkü Uğur iddialı bir insan o benim kızımı ona vereceğimi düşündü galiba.

        14

        Elimde belgeler var dediği insanlarda benim ikinci ailem. Her zaman bana destek oldular... Olaylar ortaya çıkınca bir iki gün sakinleşmek adına ayrı kalalım dedik.

        15

        Aile dostumuz Semra abla, ‘Nagihan biraz sakinleşene kadar bir araya gelmemeye dikkat edin' dedi. Ben de mantıklı buldum. O gün kuaföre gittim. Aracım yanımda değildi, taksiye atlayıp sonra Semra ablanın yanına gittim, o gece de orada kaldım.

        16

        Ben de Uğur'a durumu anlattım. 'Uğur akşam geç oldu, aracım da yok. Ben burada kalabilir miyim, istersen gelebilirim de' dedim. O da 'tamam sorun yok kalabilirsin' dedi. Ben Survivor'dayken düşündüm, taşındım Uğur ile çok iyi gitmeyeceğimizi anladım. Çünkü Uğur ile çok anlaşamıyorduk.

        17

        Hani derler ya 'iki deli bir araya gelmemeli' ama biz geldik ve çocuğumuz oldu. 'Reklam mı yapıyorsun' diyorlar. Benim böyle bir reklama ihtiyacım yok, reklam peşinde falan koşmuyorum. Bana Survivor sonrası bir sürü proje geldi, kızım var diye kabul etmedim

        18

        Ben eşimden hiçbir şey istemiyorum. Ne ev, ne nafaka, ne tazminat hiçbir şey istemiyorum. Sadece huzur istiyorum. Uğur aileden zengin biri hiçbir şeye ihtiyacı yok bana 'çalışma otur' diyordu ama ben yine de çalışıyordum. Ben Survivor'a gitmeden önce Uğur'la konuştum, ailem ile konuştum herkes destek oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ