Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Lindsay Lohan'a Kuran-ı Kerim hediyesi

        Lindsay Lohan, Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kenti ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Kaymakamı Hatun Sarıfakıoğulları ve diğer yetkililerce karşılanan ABD'li oyuncu, kendisine çiçek takdim eden Suriyeli çocuğu başından öptü.

        İdari binada yetkililerle konteyner kentte sığınmacılar için yapılan çalışmaları görüşen Lohan, konteyner kent içerisindeki sosyal tesis ve anaokulunu gezerek, çocukların söylediği İngilizce şarkılara eşlik etti.

        Çocuklara hediyeler veren Lohan, sığınmacıların yaptığı resim ve el sanatları kurslarını da gezdi. Burada eğitim alan Suriyeli kadınlarla sohbet ederek bir bebeği kucağına alan Lohan, Suriyeli ailelerin yaşadığı bazı konteynerlere de ziyarette bulundu.

        Ailelerin hikayelerini dinleyerek kendisine ikram edilen ürünlerin tadına bakan Lohan, 'Fatma' adı verilen bir bebeği sevdi. Bebeği kucağına alan Lohan, "Sanki gözlerinde doğal bir kalem var. Çok güzel bir bebek" dedi.

        Lohan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in getirdiği bir Cumhuriyet altınını bebeğin yakasına taktı. (AA)

        KURAN-I KERİM HEDİYESİ

        Lindsay Lohan'a Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin tarafından Kuran-ı Kerim hediye etti.

        Başkan Keskin'in Kuran-ı Kerim hediye etmesi üzerine Lohan duygusal anlar yaşadı. Hollywood starı Lohan, Sultanbeyli 2.Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Lohan, Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin'e kendisinde daha önceden İngilizce Kuran-ı Kerim'i olduğunu ve İtalya gezisinde Kuran'ı Kerim'i kaybettiğini anlattı.

        Bunun üzerine Sultanbeyli Belediye Hüseyin Keskin Hollywood yıldızı Lohan'a İngilizce tercümeli Kuran-ı Kerim hediye etti. Hediye karşısında çok şaşıran Lohan'ın duygusal anlar yaşadığı görüldü. Lohan, Başkan Keskin'e hediyesi için teşekkür etti. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ