Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin Instagram paylaşımları
        1

        BURAK ÖZÇİVİT

        2

        VOLKAN SEVERCAN

        Bugün kızımın 18. doğum günü... E onun kadar karımın da doğum günü... Haliyle benimde dokuz doğurduğum günü

        3

        SİNAN AKÇIL

        "Çekin de takipçim artsın"diyecek kadar esprili,alçak gönüllü ve içten..O Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı ve ben onu çok seviyorum,Allah güzel ülkemizi korusun..

        10

        MUSTAFA CECELİ

        Welcome to İstanbu. Sinan bey gözler güneşten pert

        11

        MERVE BOLUĞUR

        12

        Kilo kaybettikten sonra mayolu paylaşım yaptığı için tepki gördüğünü belirten Seda Akgül, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı: “İsteyen kişiliğimi isteyen dişiliğini beğensin. Ben buyum arkadaş. Bir bütün. Beğenmeyenlere de mayomu yollayacağım (çünkü memlekete anca seneye gelir) bir de o poz versin biz bakalım!!! Mayo giymekle saygınlığı birleştiren zekanızdan öpeyim. Başınıza ne geldiyse veya gelmediyse işte bu şekilciliğinizden”

        13

        BİRCE AKALAY

        "Hayat" böyle birşey işte..Bugün özel bugün güzel bir gün.İlk adım attığım,ilk okula başladığım,ilk aşık olduğum,ilk yenik düştüğüm,ilk düştüğüm gün gibi..

        14

        EMRE KINAY

        Ve bağışıklık sistemi çöker. Toplıyacağız akşama sahne var. Akşam haberleri hepinize teşekkür ederim. Hücüm mücadele sonuç verdi eve geldim bende sizleri seviyorum. Sahnede görüşürüz.

        15

        ŞEBNEM BOZOKLU

        İyi geceler

        16

        BURÇİN TERZİOĞLU

        Güzel bir gün

        17

        ATA DEMİRER

        Film içinde film. 'Film çekerken ilkokul aşkım Banu 'ya rastladım,aşkıyla evlenip burada yaşamaya başlamışlar. Çok cici kedili çiçekli antika plaklarla dolu bir de pansiyonları var,kahveler hatıralar havalarda uçuştu,çocukluğumun Bursa'sına selam olsun..selam olsun Banu ve Ali

        18

        TOLGA KAREL

        Doğum günü partim

        19

        Sibel Can, dünyaca ünlü yıldızların üzerinde gördüğümüz kırmızı kürk cekete Türkiye'de ilk sahip olan isim oldu. Can, 7 ay sıra bekledikten sonra kürküne kavuştu. Son günlerde Rihanna, Kendall Jenner ve Cara Delevingne gibi yıldızların tercihi olan kalp şeklindeki kırmızı kürk ceketini Türkiye'de ilk kimin giyeceği merakla bekleniyordu. Ancak ünlü şarkıcı, 40 bin liralık kürküyle hayvan severleri küplere bindirdi.

        20

        YASMİN ERBİL

        21

        ÇAĞLA ŞIKEL

        Yine biz