Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökçe Bahadır: ‘Rolüme Sezen Aksu dinleyip şiir okuyarak hazırlanıyorum’

        MehmetCoşkundeniz’in gerçek bir hikâyeden yola çıkarak yazdığı romanından aynı adla sinemaya uyarlanan ‘Aşk Uykusu’ adlı filmin basın toplantısı, önceki gün Kilyos sahilindeki sette gerçekleştirildi.

        ‘HİKAYE HEYECANLANDIRDI’

        Eşine âşık bir kadının tutkulu hikâyesini konu alan filmde Yonca karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, “Yonca hayatı kocasından ibaret olan bir kadın. Şimdiye kadar oynadığım karakterlerden çok farklı. Hikâye beni çok heyecanlandırdı” dedi. Saç rengini film için değiştiren Bahadır, rolüne nasıl hazırlandığınıysa şu sözlerle özetledi: “Akşamları Sezen Aksu dinleyerek, aralarda Cemal Süreya ve Edip Cansever okuyarak kendimi duygulara daha iyi sokuyorum.”

        Alican Yücesoy, filmde canlandırdığı Serkan karakteri için “Gerçek hayatta pek de görmek istemediğimiz bir karakter. Kendisine çok âşık bir kadın var, o da karısına âşık ama bazen kadınların asla anlam veremedikleri bir hali vardır erkeklerin. Serkan bu karakterin biraz uçlarında yaşıyor” dedi. Hande Subaşı ise “Filmin sıklıkla karşılaştığımız aşk, evlilik, aldatma kavramlarını anlatan bir hikâyesi var. Birlikte olan 2 kişinin kaçış noktası aradığı noktada benim canlandırdığım karakter devreye giriyor” diye konuştu. Filmin 17 Mart’ta vizyona girmesi bekleniyor.

        Müziğe yeşil ışık yaktılar

        Oyunculuklarının yanı sıra sesleriyle de dikkatleri üzerine çeken Hande Subaşı ve Gökçe Bahadır’dan Subaşı, ilerleyen zamanlarda müzikle ilgili çalışmalar da yapmayı düşündüğünü söyledi. Bahadır ise, “Bu filmde kısa da olsa bir şarkı söylüyorum. Tabii bunun üzerine düşündüğümüz projelerimiz var ama şimdilik bunları gün yüzüne çıkarmama taraftarıyım” dedi.

        Serkan ÖZTÜRK /HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ