Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Büyüküstün ağlama krizine girdi
        1

        2011 yılında oyuncu Onur Saylak ile dünyaevine giren Tuba Büyüküstün zor günler geçiriyor.

        2

        Tuba Büyüküstün, kamera karşısına geçtiği yeni dizisinin çekimlerinde ağlama krizine girdi.

        3

        İddiaya göre ayrılmak üzere olduğu eşi Onur Saylak ile yaptığı konuşma sonrası ağlamaya başlayan Büyüküstün, kendini karavana kapattı.

        4

        Tuba Büyüküstün’ün yaklaşık bir saat karavanda tek başına ağladığını öğrenen rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, güzel oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı.

        5

        2011 yılında oyuncu Onur Saylak ile dünyaevine giren Tuba Büyüküstün’ün sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda alyansının olmaması dikkatlerden kaçmadı.

        6

        KAVGADAN SONRA KRİZ ÇIKTI!

        Son günlerde haklarında "Boşanıyorlar" haberleri çıkan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak arasındaki kriz, Antalya'ya sıçradı.

        7

        Bu yıl 53'üncüsü düzenlenen Antalya Uluslararası Film Festivali'nin haftalar öncesinde açıklanan programında Saylak'ın da adı vardı.

        8

        Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Onur Saylak, dün saat 14.00'te 'Kısadan Uzuna Yönetmen ve Oyuncu Bakışı' isimli söyleşiye konuşmacı olarak katılacaktı.

        9

        Ancak ünlü oyuncu, son anda "Hastayım" diyerek söyleşiye katılmaktan vazgeçtiğini duyurdu. Onur Saylak'ın söyleyişiyi, dün sabah saatlerinde yeni dizisinin çekimleri için İstanbul'da olan eşiyle telefonda kavga etmesi üzerine iptal ettiği öne sürüldü.