Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hafta sonunda konsere doyduk
        1

        Açık hava konserleri sezonunun bitmesinin ardından ünlü sanatçılar mekânlara dönüş yaptı. Hafta sonu Türkiye’nin farklı yerlerinde ve Kıbrıs’ta yıldız isimler hayranlarının karşısına çıktı.

        2

        ‘Best of Harbiye’ konserlerinin finalinde sahneye çıkan Şebnem Ferah, duygusal anlar yaşadı. Konsere, “Bu konser benim için çok önemli. Belki de Harbiye’deki son konserim olacak” diyerek başlayan ünlü rock’çı, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

        3

        3 saatte 43 şarkı

        Ebru Gündeş cumartesi gecesi bir restoranda sahne aldı.

        4

        Programı boyunca tam 43 parça seslendiren şarkıcının moralinin bir hayli yüksek olduğu gözlenirken, gecenin sonunda Gündeş’in performansı ayakta alkışlandı.

        5

        İrem Derici’ye polis kalkanı

        İrem Derici Manavgat'ta bir AVM’de sahne aldı. Binlerce kişinin saatler öncesinden doldurduğu AVM’de 500’ü aşkın polis görev yaptı.

        6

        İki saat sahnede kalan Derici, kendini dişi Mahmut Tuncer ilan etti: “Ben dişi Mahmut Tuncer’im. Kadınlar arasında kimse benden iyi halay çekemez.” Konserin sonunda Derici’nin bir hayranının kendisini sahneye atması kısa süreli gerginliğe sebep oldu.

        7

        Gülben Ergen’den kadınlar matinesi

        Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Antalya’da çoğunluğunu hanımların oluşturduğu bayi toplantısının final gecesinde sahneye çıktı.

        8

        Kadınlar matinesi tadında bir konser veren Ergen, “Bu tablo çok hoşuma gitti. Kadının ekonomiye katkı vermesi gurur verici. İşte kadının gücü” dedi.

        9

        Yeni yılda yeni albüm geliyor

        Funda Arar, hafta sonunda Kıbrıs Girne'de bir otelde repertuvarı kadar giydiği kıyafetlerle de dikkat çekti.

        10

        İlk gece sahneye transparan bir kıyafetle çıkan Arar, ikinci gece ise modacı Songül Sarpbaş’ın hazırladığı beyaz kıyafeti tercih etti. Arar, yeni albümünün 2017 yılında çıkacağını müjdeledi.

        11

        Zara’dan evlilik açıklaması

        Önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarının karşısına çıkan Zara, söylediği şarkılarla Türk müziğinin efsanevi isimlerini andı.

        12

        Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, “Çocuğuma ve işime konsantreyim. Evliliği düşünmüyorum” dedi.

        13

        Ortaç ve Arıca sahnede buluştu

        Sahne İstanbul’da konser veren Serdar Ortaç, dinleyicilerine klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi. Konserde dinleyiciler arasındaki eski dostu Soner Arıca’yı sahneye davet eden Ortaç, Arıca’yla ‘Fesuphanallah’ şarkısını seslendirdi.

        14

        Yeni Türkü’ye yoğun ilgi

        Türk müziğinin efsanevi gruplarından Yeni Türkü, cumartesi akşamı bir mekanda sahne aldı.

        15

        Yaklaşık beş bin hayranına müzik ziyafeti yaşatan grup klasik şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

        16

        Eşine zaman ayıramıyor

        Popçu Demet Akalın, önceki gece Ataköy Marina’daki bir mekanda sevenleriyle buluştu.

        17

        Sahneden yeni albümünün önümüzdeki günlerde çıkacağının müjdesini veren Akalın, kızı Hira’dan dolayı saat 21.00’de uyuduğunu, eşi Okan Kurt’un bu duruma çok bozulduğunu ve eşine zaman ayıramadığını söyledi.

        HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ