Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Caner Çalışır yoğun bakımda! Kerimcan Durmaz arkadaşı için dua istedi

        Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ünlenen ve DJ'lik yapan Caner Çalışır'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle Gaziosmanpaşa'daki özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

        KERİMCAN DURMAZ: DUANIZI EKSİK ETMEYİN

        Sosyal medyada Caner Çalışır'ın sağlık durumu ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasında yaptığı açıklama ile takipçilerinde dua istedi: "Arkadaşlar Caner'in tedavisi hala devam ediyor. Hakkında çıkan 'hayatını kaybettiği' yönündeki haberlere inanmayın. Yakın dostları ve ailesi olarak biz yanındayız. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. "

        Durmaz ayrıca Çalışır'ın hastane odasından gönderdiği notu takipçileriyle paylaştı: Caner'im kağıt kalem isteyip "ablan star" yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah.

        HASTANEDEN AÇIKLAMA

        Caner Çalışır'ın sağlık durumuna ilişkin ilk resmi açıklama tedavi gördüğü hastaneden geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"

        Caner Çalışır, Kerimcan Durmaz ile paylaştığı videolarla takipçilerini güldürüyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ