Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 29 Ekim’de konser fırtınası
        1

        Erçetin Antalya’yı coşturdu

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya’da düzenlenen fener alayı büyük coşkuya sahne oldu.

        2

        Konyaaltı’nda başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından ünlü şarkıcı Candan Erçetin sahne aldı. Meydanı dolduran binlerce Antalyalıya keyifli saatler yaşatan Erçetin, konser boyunca elindeki Türk bayrağını bırakmadı.

        3

        Bayram kutlaması

        Emel Sayın ve Ferhat Göçer, önceki gece bir restoranda sahne aldı. Programının ilk yarısında Türk Sanat Müziği eserleri seslendiren Emel Sayın, ikinci bölümde “Nerede benim prensim? İşte Ferhat Göçer” sözleriyle Göçer’i sahneye davet etti. İkili ‘10. Yıl Marşı’nı seyirciyle birlikte söyledikten sonra Mustafa Kemal Atatürk anısına ‘Vardar Ovası’ ve ‘Kırmızı Gülün Alı Var’ türkülerini seslendirdiler.

        4

        Gündeş’ten ‘10. Yıl Marşı’

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kıbrıs’taki Merit Park Hotel’de sahne alan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, programına ‘10. Yıl Marşı’nı söyleyerek başladı.

        5

        Konserinin ilk bölümünde duygusal parçalarla konuklarını hüzünlendiren Ebru Gündeş, daha sonra hareketli parçalar ile konser alanını coşturdu. Gündeş’in dansçılarının şovları da seyircilerden büyük alkış aldı.

        6

        Çelik Yalova’da sahne aldı

        Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan Çelik, sevenlerine unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Çelik, konsere çıkarken taktığı Türk bayraklı bandanasıyla dikkat çekti.

        7

        Gülben Ergen selfie rekoru kırdı

        Cumhuriyet Bayramı’nda Kıbrıs’ta bir otelde sahne alan Gülben Ergen, kırmızı beyaz kostümüyle tam bir bayram havası yaşattı.

        8

        Sahneye ‘10. Yıl Marşı’yla çıkan Ergen, “Sorumluluklarımızı bilerek yaşamamız gereken bir bayram. Biz çocuklarla bir gün önceden bayrağımızı astık. Bugünü anlamını vererek yaşadık” dedi. “Bugün selfie rekoru kıracağız” diyen şarkıcı hayranlarıyla tet tek fotoğraf çektirdi.

        9

        29 Ekim’e özel Livaneli konseri

        Cumhuriyetin 93’üncü yıldönümü Beylikdüzü’nde Zülfü Livaneli’yle kutlandı. Halk konserinde sevenleriyle buluşan usta sanatçı, “Biz gelip geçiciyiz ama cumhuriyet yaşamaya devam edecek. Ömrüm olursa 100’üncü yılı da birlikte kutlayacağız” dedi.

        HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ