Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Brad Pitt ve Marion Cotillard galada birlikte
        1

        Brad Pitt ve Marion Cotillard haklarında ileri sürülen dedikoduların ardından ilk kez birlikte objektif karşısına çıktı.

        2

        Başrollerini paylaştıkları The Allied filminin setinde yakınlaştıkları ve bu yüzden Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin arasının açıldığı söylentileriyle gündeme gelen iki ünlü oyuncu filmin Los Angeles'taki galasına katıldı.

        3

        Her ne kadar bu iddialar doğru olmasa da Cotillard ve Pitt, kırmızı halıda her zamankinden çok daha fazla ilgi gördü. Jolie ile altı çocuğunun velayeti için zorlubir mücadele yürüten 52 yaşındaki aktörün saç modelini değiştirdiği ve biraz da kilo verdiği görüldü.

        4

        Angelina Jolie'nin Pitt'e boşanma davası açtığı duyulduğunda aktörün Marion Cotillard ile film setinde aşk yaşadığı bunun da ünlü çiftin arasını açtığı ileri sürülmüştü.

        5

        Uzun süre bu iddialara yanıt vermeyen Cotillar da sonunda sosyal medya sayfasından yaptığı duyuruda "hayatının aşkı Guillaume Canet ile mutlu olduğunu, hatta ikinci bebeklerini beklediklerini" belirtmişti. Cotillard, rol arkadaşı Pitt ile Angelina Jolie'nin bu zor günlerinde onlar için en iyisini dilediğini de yazmıştı mesajında.

        6