Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncular ‘Güneşin Sofrasında’ buluştu

        Usta sanatçı Genco Erkal’ın Nâzım Hikmet ile Bertolt Brecht’in ölümsüz dizelerinden uyarlayıp yönettiği ve Tülay Günal’la birlikte rol aldığı ‘Güneşin SofrasındaNâzım ile Brecht’ adlı oyun, önceki akşam Kenter Tiyatrosu’nda seyirciyle buluştu. Sahnelendiği günden bu yana tiyatroseverlerden yoğun ilgi gören oyun, seyirci tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

        SÖZLÜ-MÜZİKLİ BİR ZİYAFET

        Baskıyı, adaleti, savaşı, barışı, hapisliği, vatan hasretini kısacası yaşamaya dair her şeyi tartışıp daha adil ve paylaşımcı bir dünyaya duyulan özlemi sözlü ve müzikli bir ziyafetle dile getiren oyunu izleyenler arasında Songül Öden, Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ, Azra Akın-Atakan Koru, Dolunay Soysert, Seda Bakan, İstemihan Tuna, Füsun Erbulak ve Sevinç Erbulak gibi sanat dünyasından isimler de vardı. Ünlü isimler oyun sonrasında Genco Erkal ve Tülay Günal’la birlikte objektiflere poz verdi.

        Ayrılık sorularını yanıtsız bıraktı

        8 senelik sevgilisi Kerem Alışık’la yollarını ayıran Songül Öden, oyunu izlemeye yalnız geldi. Ünlü oyuncu, biten ilişkisiyle ilgili soruları “Konuşmak istemiyorum” diyerek yanıtsız bıraktı.

        HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ