Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Banu Alkan: Donald Trump beni tepeden tırnağa süzdü
        1

        Banu Alkan, Trump'la ilgili unutamadığı anısını paylaştı...

        2

        'Duymayan Kalmasın' programına konuk olan 'Afrodit' lakaplı Türk sinemasının efsane oyuncularında Banu Alkan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        3

        "ÇOK SİNİRLENDİM VE NEDENİNİ SORDUM"

        ABD'de başkanlık seçimlerini kazanan Donald Trump'la ilgili Miami'de 20 yıl önce yaşadığı ve unutamadığı bir anısını paylaşan Alkan, şu ifadelere yer verdi:

        4

        "Bir davet için Miami'deydim. Konakladığım otelin bahçesindeki çimenler de gerçekten çok güzel görünüyordu. Ancak bir gün bu çimenlerin üzerine çadırlar kurulduğunu gördüm. Buna çok sinirlendim ve bunun nedenini sordum; görevliler New York'dan bir işadamı geleceğini söyledi ve hazırlıkların da onun adına yapıldığını belirttiler.

        5

        "BENİ TEPEDEN TIRNAĞA SÜZDÜ"

        Geceye katıldığımda etkinliğin Donald Trump için yapıldığını gördüm, yanına gittim ve çimenlerle ilgili şikayetimi söyledim. 'Sizin yüzünüzden çimenler mahvoldu' dedim.

        6

        Beni tepeden tırnağa süzdü ve 'Küçük Hanım o çimler blok bloktur ve bozulanları kaldırıp yerine yenilerini koyabilirsiniz, onlar hazır çim' şeklinde bir açıklaması oldu. Tabi yıllar önce o zaman hazır çimin ne olduğunu bilmiyoruz, ben de yetişmesi uzun zaman alacağı için adama kızmıştım."