Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerimcan Durmaz'dan askerlik açıklaması
        1

        Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, hakkında çıkan ve geçtiğimiz haftaya damgasını vuran 'askere gidecek' iddiasına açıklık getirdi.

        2

        'Renkli Sayfalar' programına konuk olan Kerimcan Durmaz, askere gideceği yönündeki dedikodulara son noktayı koydu.

        3

        Durmaz sosyal medyada gündem olan 'askerlik celbi'ne ilişkin açıklama yaptı. Twitter'da dolaşan fotoğraf için 'isim benzerliği' yorumunu yapan Durmaz, iş yoğunluğundan dolayı 2018 yılına kadar askere gitmeyeceğini söyledi.

        4

        22 yaşındaki ünlü isim, "Tecil işlemlerimi gerçekleştirdim. 2018'e kadar tecilim var. İleride ne olur bilmiyorum. İş yoğunluğum fırsat tanırsa gidebilirim" ifadelerini kullandı.

        5

        Durmaz ayrıca şu açıklamaları yaptı:

        6

        "Dün akşam yurt dışından geldim ama yorulmuyorum. Enerjim çok yüksek. Sürekli çalışıyorum. İnsanlar beni doğal olduğum için sevdi."

        7

        "Sahneye 1,5 saatte hazırlanıyorum. Saçıma, makyajıma çok özen gösteriyorum. Yatırımımı yalnızca mücevherlere yaptığımı yazmışlar. Ancak bu doğru değil. Kendime yeni ev aldım."

        8

        "Demet Akalın ve Yağmur Sarıoğlu'nu çok seviyorum. Ünlü isimler beni paylaşamıyor diye bir durum söz konusu değil. Her ikisi de bana doğum günümde değerli hediyeler aldı. Ama ben de onların doğum gününde aynı değerde hediye alacağım. Gündem olmak için bu hediyeleri almadılar."

        9

        "10 kişilik bir ekibim var. Karar veremediğim zaman onlara danışıyorum. Şu ana kadar tehdit edilmedim. Ahlaksız bir teklifle de karşılaşmadım. Kızlardan evlenme teklifi alıyorum. Beni çok seviyorlar."