Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Yılmaz ile Ceylan Çapa aşk mı yaşıyor?
        1

        Takvim'de yer alan habere göre; Yıldız futbolcu Burak Yılmaz hakkında ortaya atılan iddia, kafaları karıştırdı…

        2

        Çin'de top koşturan Yılmaz'ın eşi İstem Atilla'yla 2 yıllık evliliği üzerinde uzun süredir kara bulutlar dolaşıyordu.

        3

        Eşine ikinci kızları Derin'e hamileyken şiddet uyguladığı iddia edilen Burak Yılmaz, boşanma tazminatı olarak 12 milyon lira isteyen İstem Hanım'ın gönlünü almak için kesenin ağzını açmıştı.

        4

        Ünlü futbolcu, 1 milyon lira değerindeki lüks bir ciple Atilla'dan özür dileyince ikilinin arasındaki buzlar erimeye başlamıştı. Ancak Çin Ligi'nin tatile girmesiyle soluğu Türkiye'de alan Burak Yılmaz'ın şu sıralar sosyetenin genç isimlerinden biriyle sık sık görüşmesi İstem Hanım'ın tadını kaçırdı.

        5

        İstem Atilla'nın kıskandığı sosyetik güzelin ise Ceylan Çapa olduğu konuşuluyor. Çapa ile eski takım arkadaşı Selçuk İnan'ın eşi Cemre'nin vasıtasıyla tanışan Yılmaz'ın sosyetik güzelden etkilenmesine rağmen temkinli davrandığı da söylentiler arasında…

        6

        Yılmaz'la arkadaş olarak görüşen sosyetik güzelin yakın çevresine, "Burak çok iyi bir insan ama ilişkimiz şu anda arkadaşlıktan öteye geçemez. Benim karakterim ve aile yapım, evli bir adamla aşk yaşamaya müsaade etmez" dediği de iddia ediliyor.

        7

        Ortak dostları aracılığıyla tanıştığı Burak Yılmaz'la yine arkadaşlarının da olduğu ortamlarda bir araya gelen Ceylan Çapa, Yılmaz'ın eşini kıskandırdı. İstem Atilla, sosyetik güzelle eşinin yakınlığından rahatsız olsa da Çapa, "Evli bir adamla beraber olmam" diyerek aşkın kapılarını şimdilik kapattı.

        8

        Ceylan Çapa, kısa bir süre önce birliktelik yaşadığı Serkan Uçar'dan ayrılmıştı.

        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ