Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerimcan Durmaz'a silahlı saldırı! Kerimcan Durmaz vuruldu mu?
        1

        DHA'nın haberine göre, Samsun'a konser için gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a saldırdıkları iddia edilen 4 şüpheli bugün polise giderek teslim oldu. 4 şüpheli, savcılık ifadeleri sonrası çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

        2

        Kerimcan Durmaz, 2 gün önce bir AVM'de bulunan eğlence merkezi tarafından konser için Samsun'a davet edildi. İddiaya göre sahneye çıkan Durmaz, konserinin bitimine doğru bir grubun saldırısına uğradı. Grubun havaya tabancayla ateş ettiği iddia edildi.

        3

        Öfkeli grup sahneden kaçırılan Kerimcan Durmaz'ı takip edip yakaladıktan sonra tekrar saldırıp, tartakladı. Yüzünde morluklar oluşan Kerimcan Durmaz'ın burnunun da kırıldığı öne sürüldü.

        4

        Polis, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Aranan şüpheliler Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. bugün Irmak Polis Merkezi'ne giderek Kerimcan Durmaz'ı darp ettiklerini söyleyip teslim oldu.

        5

        Polise ifade veren şüpheliler, olayda tabanca kullanmadıklarını belirtip, şişe attıklarını, yere düşen şişelerden çıkan sesleri, çevredekilerin silah sesi sandıklarını dile getirdi.

        6

        Polis Merkezi'nden çıkarılarak adli tabibe götürülen şüpheliler, "Tek gözlü canavarlar bilsin, bu gençlik herşeyi biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bahçeli'ye sesleniyoruz. RTÜK bunları kaldırsın. Gençliğimizi i... yaptılar. Bunu herkes bilsin" dedi.

        7

        Öte yandan polis merkezinin önünde şüphelileri bekleyen yaklaşık 20 kişi, "Böylelerini Samsun'a getirmesinler. Büyük memleketlere gitsinler. Karadeniz böylelerini kaldırmaz. Aslan kardeşlerim" diye bağırıp alkış tuttu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

        8

        Durmaz yaptığı açıklamada 'Benimle alakalı bir durum değil. Herhangi bir saldırı yok. Sadece panik oldu, koşarken ayağımı burktum' demişti.

        9

        Renkli Sayfalar'ın haberine göre; Kerimcan'ın eski menajeri yaptığı açıklamada "Havaya ateş edilmiş, mekana saldırmışlar. AVM içerisinde bir mekan bu. Orada 10-15 kişi Kerim'i beklemiş. Onu, arkadaşını ve asistanını dövmüşler. Kerim yüzünde darbeler almış. Asistanın kolu kırık. Arkadaşı da darbe almış. Sonra polisler alıp hastaneye götürmüşler" dedi.

        10

        SERBEST BIRAKILDILAR

        Samsun'da Kerimcan Durmaz'a saldırdıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, savcılık ifadeleri sonrası çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

        11

        AMERİKA'YA GİDECEK

        Psikolojik olarak büyük çöküntü yaşayan Kerimcan Durmaz'ın kendisini odasına kapattığı ve toparlanmak için 15 günlük Amerika tatiline çıkacağı da iddialar arasında.

        12

        'OĞLUM İYİ'

        Kerimcan Durmaz'ın tedavi gördüğü hastaneye kızı ile birlikte gelen anne Durmaz oğlunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı: