Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nicole Kidman: "Kendine güvenen kadın seksidir"
        1

        Bülent İPEK / HT MAGAZİN

        Kidman, HT MAGAZİN Müdürü Bülent İpek’e konuştu.

        2

        Ünlü Hollywood yıldızlarının geçmiş yıllara göre kapalı ve doğal pozlarıyla damga vurduğu Pirelli 2017 takviminin yıldızı Nicole Kidman, “Kadının gücü kendine güvenme gücüdür. Özel hayatımda da fotoğraftaki gibi makyajsızım. Eşim de beni böyle seviyor” diyor.

        3

        Her yıl merakla beklenen ve önceki gün Paris’te tanıtılan Pirelli 2017 takvimine bu kez kadının iç seksiliğini ortaya çıkarma çabası damga vurdu.

        4

        Ünlü Alman fotoğrafçı Peter Lindbergh’in çektiği 40 fotoğrafın yer aldığı takvimin tanıtımını ve dünya starlarının katıldığı gala gecesini Paris’te izledik.

        5

        ‘SEKSİLİK MEMEDE DEĞİL’

        Araba lastiğine poposunu ya da göğsünü yaslamış mayolu kadınların şuh bakışlar atarak verdiği pozlarla efsaneleşen Pirelli takvimi, 1970’li yıllarda müşterisi olan kamyoncular için promosyon ürünü olarak hazırlanmıştı.

        6

        Yeni yıl takvimindeyse adeta kadının cinsel meta olarak kullanılmasına karşı ilerleyen akımın bayraktarlığını yapıyor. Sınırlı sayıda üretilen ve numaralanan takvime kamyonculardan çok koleksiyonerler, fotoğraf meraklıları sahip oluyor.

        7

        Peter Lingdbergh, ünlü oyuncuları doğal görünümleriyle çekerken yüze yansıyan iç seksiliği ortaya çıkarmaya çalıştı.

        8

        Ritz Otel’de basınla buluşan Lindbergh, ünlüleri neden giyinik ve siyah-beyaz çektiğiyle ilgili soruları şöyle yanıtladı: “Gerçek seksilik kadının içinde gizli.

        9

        Onu göstermek için daha çok popo, meme çekmek gerekmez. Günümüzün güzellik, gençlik ve mükemmellik terörüne karşı bir şeyler yapmak istedim. Başka türlü bir çıplaklık yaptık.

        10

        Çıplaklık aslında saklamamak. Bunların hepsi oyuncu ve bir filmde oynadıkları gibi değil gerçek yüzlerini göstermek istedik. Gerçeklik olmadan güzellik olmaz.”

        11

        Takvimin tanıtım galası 29 Kasım akşamı La Cite du Cinema’da yapıldı. Dünyanın 20 ülkesinden 200’e yakın gazetecinin takip ettiği etkinlikte biz de 5 gazeteci, Türk Pirelli ekibiyle oradaydık.

        12

        Takvimin yıldızı Nicole Kidman, bu sene takvimin ana fikirlerinden biri olan kadının gücü konusuyla ilgili soruya “Kadının gücü kendi olabilme gücüdür, kendine güvenme gücüdür.

        13

        Kadın seksi olmak için bunu bilinen şekilde göstermek zorunda değil. Kendine güvenen ve bunu hissettiren kadın seksidir” yanıtını verdi.

        14

        ‘ÖZEL HAYATIMDA DA MAKYAJSIZIM’

        Kidman’ın fotoğraflarda soyunmaması ve makyajsız doğal görünümüyle ilgili yorumuysa hayli ilginçti: “Kadınları makyajsız ve daha doğal seviyorum. Makyajsız olunca yüzünün tüm karakteri farklı görünüyor ama bu bir tercih meselesi. Özel hayatımda, eşimin beni çok farklı, tamamen makyajsız ve doğal halimle gördüğünü biliyorum.”

        15

        NİCOLE’DEN GENÇ KIZLARA TAVSİYE

        NICOLE Kidman kendisi gibi ünlüleri takip eden genç kızlara şu tavsiyede bulundu: “Genç kızların daha güzel olmak için bizlere ya da başkalarına bakmak yerine kendi içlerine bakmalarını tavsiye ediyorum. Asıl önemli yolculuk kendi içinizde nasıl biri olduğumuzdur. Bunun üzerine gidin.”

        16

        ‘KENDİNİZİ KABUL EDİN’

        Takvimin yıldızlarından dünyaca ünlü oyuncu Uma Thurman, “Güzellik aslında ne yapıyorsanız yaptığınız iştedir” dedi ve ekledi: “Kendini kabul etmek güzelliğe giden en iyi yoldur. İstediğinizi yapın.”

        17

        Bir diğer dünyaca ünlü yıldız Helen Mirren ise kadını ngücünü sokakta bulduğunu söyledi. Mirren, “Sokakta yürüyen dinamik, enerjik, küçük kızları görüyorum.

        18

        Kadının gücünü işte orada buluyorum. Pirelli takvimine baksınlar çünkü hepimiz yaşıyoruz, büyüyoruz.”

        19

        ÜNLÜLER POZ VERDİ

        Takvimde Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright ve Zhang Ziyi gibi isimlerin yanı sıra Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesi Siyaset Teorisi Proseförü Anastasia Ignatova da yer aldı.

        20

        Gala öncesi Pirelli yöneticileri, fotoğrafçı Peter Lindbergh, Nicole Kidman, Uma Thurman ve Helen Mirren, Ritz Otel’de soruları yanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ