Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melis- Uraz Kaygılaroğlu'nun bebeği oldu
        1

        Oyuncu çift Uraz - Melis Kaygılaroğlu'nun ilk bebekleri doğdu.

        2

        Melis Kaygılaroğlu, gece yarısı Maslak'ta bir hastanede kızı Ada'yı dünyaya getirdi.

        3

        Baba Uraz Kaygılaroğlu, kızının ilk fotoğrafını Instagram'da paylaştı ve altına şu notu düştü:

        "Hoşgeldin aşkım, hoşgeldin sevgilim! Hayatımı sana adayacağıma yemin ederim Ada. Seni çok seveceğiz küçük kız! Bana hayatımın en güzel hediyesini veren biricik karım, seni bi başka seviyorum."

        4

        Uraz Kaygılaroğlu, yaşadıkları süreci de takipçileriyle paylaştı...

        O KADAR SANCI ÇEKİP AĞLADI Kİ...

        Melis tamamen doğal (epiduralsiz) doğum yapmak istediğinden son 24 saat inanılmazdı. Dürüst olmak gerekirse çocuğu hiç düşünemiyorsun bu süreçte, Melo o kadar sancı çekip bağırıp ağladı ki aklım fikrim onun acısının dinmesindeydi.

        5

        Saatler geçtikçe hangi amaç için acı çektiğini bile unuttum, sadece ağrı bitsin istedim. Şunu söyleyebilirim ki meğer bir süper kahraman ile evlenmişim. Bir mucizeye tanıklık ettim. Şükür sana vee teşekkürlerin bir diğeri Selenay Atabaş Güven'e!

        6

        Canım dostum, spor hocası olarak hayatımıza girip hayatımızda bu kadar büyük bir rol oynaman.... Sen olmasan Melis ile bu iş bizim için çok ama çok zor olurdu. Bir dakika bile karımın yanından ayrılmayan, ben seslere dayanamayıp salya sümük ağlarken bir kaya gibi orada Melo'nun yapması gereken hareketleri yaptırmaya devam ettin...5 Aralık... Ada...