Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuğba Özerk ile Altan Nuh boşandı
        1

        Şarkıcı Tuğba Özerk 5 ay evli kaldığı menajer eşi Altan Nuh'tan tek celsede boşandı.

        2

        Özerk mahkemede, eşinden şiddet gördüğünü belirtti. Mahkemede dinlenen tanıklar şiddet olayını, "Tuğba'nın evine gittiğimde yüzü ve burnu şiş, kolları bacakları ise yara içindeydi" diye anlattı.

        3

        Altan Nuh'un avukatı boşanmalarına karar verilmesini isteyince mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi.

        4

        Mahkeme çıkışı açıklama yapan Özerk, "Hiçbir kadın şiddet görmesin. Boşandım ve çok mutluyum" dedi.

        5

        2,5 AYDIR AYRI YAŞIYORUZ
        İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Tuğba Özerk avukatıyla birlikte katılırken, Amerika'da yaşadığı belirtilen Altan Nuh'u avukatı temsil etti. 3,5 ay aynı çatı altında yaşadığı eşiyle fikirlerinin uyuşmadığını, sürekli tartıştıklarını belirten Özerk, "Birkaç kez şiddetine maruz kaldım. Amerika'ya taşındı. 2,5 aydır ayrı yaşıyoruz. Boşanmak istiyorum. Kendisinden hiçbir şey talep etmiyorum" dedi.

        6

        YÜZÜ BURNU KAN İÇİNDEYDİ
        Duruşmada tanık olarak dinlenen Tuğba Özerk'in arkadaşı İbrahim A., "Kısa sürede evlenme kararı aldılar. Tuğba 4 ay çok mutsuzdu. Bir gün beni arayarak İbrahim yetiş dedi. Eve gittiğimde burnu kanıyordu. Eşi de bağırıyordu. Camlar kırılmıştı" diye konuştu. Diğer tanık Banu G. ise, "Tuğba'nın evine gittiğimde ev darma dağınıktı. Tuğba'nın yüzü ve burnu şiş, kolları bacakları ise yara içindeydi. Ne olduğunu sorduğumda eşinin yaptığını söyledi" ifadelerini kullandı.

        7

        TAZMİNAT TALEP ETMEDİ
        Altan Nuh'un avukatı ise, çiftin Aralık ayından beri ayrı yaşadığını ve boşanmak istediklerini belirtti. Mahkeme, çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verdi. Taraflar birbirlerinden tazminat, nafaka ve mal paylaşımı konusunda hiçbir şey talep etmedi.

        8

        BÜYÜK ACILAR ÇEKİYORUM DEMİŞTİ
        Tuğba Özerk, evliliklerinde bir yılı doldurmadıkları için anlaşmalı boşanma davası açamadığını söyleyerek, "Bu nedenle çekişmeli boşanma davası açtım. Aynı evi paylaşmaya başlayınca aslında birbirimizi tanımadığımızı anladım. Uzun yıllar arkadaşım olan Altan Nuh'la aramızda ruhi, fikri, ekonomik, sosyal, kültürel ve yaşam tarzı bakımından farklılıklar var. Büyük acılar çekiyorum" demişti. Özerk, Altan Nuh'tan herhangi bir tazminat ve nafaka talebinde bulunmamıştı.

        Hayati ARIGAN / İSTANBUL

        9