Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Caner Cindoruk-Farah Zeynep Abdullah, gösteri öncesi baş başa yemek yedi
        1

        Yılmaz Erdoğan tek kişilik oyunu ‘Münaşaka’ ile önceki akşam Maslak Uniq İstanbul’daydı. Caner Cindoruk, Farah Zeynep Abdullah ve Burcu Esmersoy’un da izlediği gösteri için mekâna gelen Sezen Aksu, aracından bile inmeyip evine dönerek kafaları karıştırdı.

        2

        Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın 12 yıllık aranın ardından sahnelere döndüğü tek kişilik gösterisi ‘Münaşaka’, önceki akşam ünlü isimlerin de katılımıyla Maslak Uniq İstanbul’daydı. Geceye, gösteriyi izlemek üzere Maslak Uniq İstanbul’a gelen, ancak sürpriz bir şekilde aracından bile inmeyip evine dönen Sezen Aksu damga vurdu. Aksu’nun bu kararının Yılmaz Erdoğan’ın hayli moralini bozduğu iddia edildi.

        3

        Gösteriyi izlemeye gelen Sezen Aksu aracından inmeden evine döndü.

        4

        Dizi setinde başlayan aşklarıyla manşetleri süsleyen Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah, gecede ilk kez birlikte basının karşısına çıktı. Oyun öncesi birlikte yemek yiyen çift, neşeli halleriyle dikkat çekti.

        5

        Oyunu izlemeye gelen Burcu Esmersoy ise geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendiği işadamı Can Verdi’yle ilişki yaşamadığını söyleyerek “Erkek arkadaşım olduğu zaman saklanmadan çıkıyorum zaten, niye gizli bir şey yapayım ki” dedi.

        6

        Yakın arkadaşı Arda Turan’la ilgili de konuşan Esmersoy, “Bizim küslüğümüz yok. Eskisinden daha çok görüşüyoruz Arda’yla. Benim bir ilişkim, onun da bir ilişkisi vardı, pek görüşemedik. Arda ile aramda var olmayan bir ilişki yaratıldı” dedi.