Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gamze Karaman ile Nedim Keçeli evleniyor
        1

        6 Mayıs’ta Gamze Karaman’la evlenecek olan Nedim Keçeli, kesenin ağzını açtı. Sosyetik işadamı, Venedik’teki düğün için ulaşım, konaklama ve tüm diğer detaylar dahil yaklaşık 1 buçuk milyon TL ödeyecek.

        2

        2003 Miss Model of Türkiye Güzeli Gamze Karaman'la 4 yıllık birlikteliğini 6 Mayıs'ta İtalya'da nikah masasına taşıyacak olan işadamı Nedim Keçeli, düğün için kesenin ağzını açtı.

        3

        Takvim'in haberine göre; Venedik'teki San Clemente Adası'ndaki bir otelde gerçekleştirilecek düğünle dünyaevine girecek olan Keçeli, 250 kişinin da mutluluklarına şahit olmaları için 80 bin euro (320 bin lira) karşılığında yolcu uçağı kiraladı.

        4

        İşadamı, misafirlerinin transfer masrafları için de ekstra 20 bin euro yani 80 bin lira ödedi. Lüks otelin 150 odasını 2 gecelik 60 bin euro'ya (240 bin lira) tutan Keçeli, günlerce konuşulacak rüya düğüne küçük bir servet harcayacak.

        5

        Düğün akşamı ve ertesi gün de düzenlenen partilerde eğlenecek olan ünlü çift, kutlamalar için de ekstra 15 bin euro ödeyecek… Ünlü işadamı, böylece düğün için yaklaşık 1 buçuk milyon lira ödeyecek.

        6