Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Rafet El Roman Hülya Avşar'ı seçince Tuvana Türkay çıldırdı!
        1

        Rafet El Roman sevgilisi Tuvana Türkay ile yaptığı düeti ayrılık kararı alınca çöpe attı. Yerine Hülya Avşar'ı seçince eski sevgili çıldırdı.

        2

        Posta'nın haberine göre, Rafet El Roman geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar ile ‘Sen Olmazsan’ şarkısında düet yaptı. Bir otelde klip de çektiler.

        3

        Rafet El Roman’ın bu şarkıyı geçen Kasım’da oyuncu Tuvana Türkay ile okuduğu, Marşandiz Stüdyoları’nda saatlerce çalıştıkları ortaya çıktı. Ama sonrasında aralarına kara kedi girdi. Ekim’de Hollanda Amsterdam’da başlayan ilişkileri bitti.

        4

        ESKİ SEVGİLİ ÇOK SİNİRLENDİ

        Rafel El Roman bunun üzerine Tuvana Türkay ile single projesini iptal etti, kayıtları çöpe attı.

        5

        Tuvana Türkay haliyle çok sinirlendi. Rafet El Roman ile sosyal medyada paylaştığı tüm fotoğraflarını sildi. Takipten de çıkardı. Rafet El Roman da artık Tuvana Türkay’ı Instagram’da takip etmiyor.

        6

        RAFET EL ROMAN'DAN AÇIKLAMA

        Ünlü şarkıcı çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından, "Bugün bazı basın organlarında yer alan "Rafet, Hülya Avşar,ı seçti, Tuvana Türkay çıldırdı" haber başlıkları tamamen gerçekdışıdır. Tuvana"nın yoğun çekim trafiğinden ötürü, duet projemizi başka bir tarihe erteledik... Ayrıca, Tuvana Türkay'la hakkımızda çıkan aşk dedikoduları da hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır; kendisiyle aramızda arkadaşlıktan öte başka hiç bir şey yaşanmadığını bilginize sunarım.. Sevgilerimle Rafet El Roman" açıklamasını yaptı.