Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos ‘Aleyna Tilki kimdir?’ tavrının dışarıdan görünüşü
        1

        Birçok ukala tipin iki dudağının arasından şu sözler çıkıyor:

        2

        Bu Aleyna Tilki kimdir Allah aşkına? Neden bu kadar prim veriyorsunuz? Allah aşkına o tuhaf isimli ve soyadlı kişi neyin nesi? Evet ya, öyle biri varmış, hiç şarkısını bile dinlemedim.

        3

        Bu dediklerim öyle magazini sıkı takip eden ama “Hiç izlemem, hiç bilmiyorum, magazin sevmem” diyen kesim. Gerçekten bilmeyen tabii ki var ama onlardan bahsetmiyorum, direkt “Bilip de bilmiyorum” diyen tiplerden bahsediyorum. Kızın kim olduğunu biliyor ama farklı olma çabası yok mu?.. İşte bu tipler öyle.

        4

        Aleyna Tilki de sesi güzel, genç, dinamik; ağabeyleri, ablaları gibi ünlü olmaya çalışan yeni bir isim. Şimdinin starlarının geçtiği yoldan geçen genç bir sanatçı adayı.Seversiniz, sevmezsiniz anlarım da ama “Sahi o kim anacağım?” tarzında ukalalığınız acayip çirkin duruyor bilesiniz. Ben de Aleyna Tilki’yi zaman zaman eleştiriyorum, hatta çok fazla konuştuğunu düşünüyorum, ama şimdinin şöhretleri de yaptı bunu.

        5

        Seversiniz, sevmezsiniz anlarım da ama “Sahi o kim anacağım?” tarzında ukalalığınız acayip çirkin duruyor bilesiniz. Ben de Aleyna Tilki’yi zaman zaman eleştiriyorum, hatta çok fazla konuştuğunu düşünüyorum, ama şimdinin şöhretleri de yaptı bunu.

        6

        Hâlâ da yapıyorlar. Üstelik “Arkamdan yeni nesil geliyor, unutulmayayım” çabasıyla şimdilerde korkunç şeyler yapıyorlar.