Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hakan Sabancı ile Hadise yine yakalandı
        1

        Hakan Sabancı, 3 aydır aşk yaşadığı Hadise'yle önceki gece Ulus'ta eğlenip popçunun İstinye'deki evine gitti.

        2

        Ancak sosyetik playboyun aksiyon filmlerini aratmayan kaçış planı tuttu ve Sabancı, popçuyla yine yan yana görüntülenemedi!

        3

        Günaydın'ın haberine göre, kaçak aşıklar Hadise'yle Hakan Sabancı'nın Aralık 2016'da başlayan ilişkisi doludizgin devam ediyor.

        4

        Gözde çift, ilk olarak Karaköy'dekibir mekanda eğlenmiş, çiftin ikinci kaçamağı ise Sabancı'nın 26. yaş günü şerefine Kandilli'deki yalısında verdiği partide gerçekleşmişti.

        5

        KAÇIŞ PLANLARI AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI

        Geçtiğimiz akşam da Emirgan'da buluşan ikili, önceki akşam da bir mekanda buluşarak eğlendi. Güzel popçu ve Hakan Sabancı, objektiflere yakalanmamak için aksiyon dolu bir kaçış planına imza attı.

        6

        Gecenin başında kız kardeşleriyle eğlenen Hadise, mekana genç sevgilisinin gelmesiyle mutluluktan havalara uçtu. Mekanın köşesinde samimi bir şekilde dans eden ikili, çıkışta yakalanmamak için akla karayı seçti.

        7

        GAZETECİLERLE KÖŞE KAPMACA

        Şoförüne muhabirleri atlatması için talimat veren işadamı, VIP minibüsünü ön kapıya getirtti. Ünlü playboy daha sonra muhabirleri yanıltmak için minibüsünü arka kapıya çağırınca Hadise, kendi aracıyla hızla mekandan ayrıldı.

        8

        Kardeşlerini bırakan seksi şarkıcı, İstinye'deki evinde Sabancı'yı beklemeye başladı. Hadise'nin yanına gitmeye çalışan sosyetik playboy ise şarkıcının sokağında yakayı ele verdi. Bunun üzerine Sabancı, pes edip Emirgan'a gitti.

        9

        YAKAYI ELE VERİNCE...

        Hadise'nin evinin bulunduğu sokağın girişinde şoförüne etrafı kolaçan ettiren Sabancı, yakayı ele verince çaresiz oradan ayrıldı. Mekandan önce çıkıp aşkını İstinye'deki evinde bekleyen Hadise'nin planları, Sabancı'nın gazeteci korkusu yüzünden suya düştü.