Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslıhan Doğan kıskançlık krizine mi girdi?
        1

        Aslıhan Doğan’la kısa bir süre önce barışan Arda Turan, Yağmur Ünal’la yakınlaştı. Bir kez daha ihanete uğrayan sosyetik güzelin, yıldız futbolcuya telefonda öfke saçtığı konuşuluyor.

        2

        Takvim'de yer alan habere göre Barcelonalı futbolcu Arda Turan'la barışmanın ardından her şeyin düzeleceğini zanneden Aslıhan Doğan'ın hayalleri suya düştü…

        3

        İki yıldır Turan'la aşkı bir dargın bir barışık ilerleyen sosyetik güzel, geçtiğimiz günlerde "Bizi 1 ay sonra Arda'yla görürsünüz" demişti.

        4

        Doğan, aşkı Turan'la yaz için tatil planları yaparken çapkın futbolcunun Yağmur Ünal'la yakınlaştığını öğrenince şoke oldu.

        5

        YALANLAMA GELMEDİ!
        Önceki gün ortaya atılan bu şok iddia karşısında Ünal'la Arda Turan'ın sessiz kalması, sosyetik güzeli iyice sinirlendirdi.

        6

        Aslıhan Doğan, iddiaya göre ikinci bir şans verdiği Arda Turan'a telefonda esti gürledi. Sosyetik güzelin yakın çevresinden alınan bilgiye göre Doğan, ünlü futbolcuya olan güveninin artık tükendiğini dile getirdi.

        7

        İddialar karşısında hâlâ sessizliğini koruyan Turan'ın ise Doğan'ın gazetecilere ilişkilerinin devam ettiğini ima etmesine kızdığı ve bu nedenle sosyetik sevgilisiyle bir süre görüşmek istemediği konuşuluyor.

        8

        Geçtiğimiz 3 gün boyunca İstanbul'da olan Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'la görüşmemesi ise çıkan iddiaları iyice alevlendirdi.

        9