Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Boz ile Aslı Enver barıştı mı?
        1

        2016 yılının ocak ayında sürpriz bir aşka yelken açan Aslı Enver ile Murat Boz, ani bir kararla yollarını ayırmıştı.

        2

        Murat Boz, Antalya konserinde 'Aslı ile ayrıldık' açıklaması yapmış, güzel oyuncu da geçtiğimiz günlerde 'Kavgasız gürültüsüz ayrıldık' demişti.

        3

        'Ayrılık' itirafına rağmen sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmeye devam eden ve fotoğrafları kaldırmayan ikili önceki gece birlikte görüntülendi.

        4

        Murat Boz ve Aslı Enver'in el ele çıktıkları alışverişe ait görüntülere D Magazin ulaştı. Ünlü çiftin 'barıştığı' yönündeki haberler hayranlarını heyecanlandırdı.

        5

        Murat Boz, güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanmasından birkaç saat önce Bebek trafiğinde görüntülenmiş ve biten ilişkisiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

        6

        'BARIŞMAK NASİP KISMET'

        "O gece oraya 25-30 kişiydik. Arkadaşları tanımıyorum. Yazılanlara çizilenlere inanmak gerçekten çok zor. Bi insanla aynı ortamda bulunmak, o insanla bir şey yaşadığınız anlamına geliyorsa bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bizim kitabımızda yok böyle bir şey. Sadece 4 kişiymişiz gibi davranıldı. Biz kavga gürültü ayrılmadık. Aslı benim çok değer verdiğim biri. Bir daha barışır mıyız, nasip kısmet."