Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Elçin Sangu: Haklıyım, kazanacağım
        1

        Eski menajerinin 100 bin lira tazminat davası açtığı oyuncu Elçin Sangu, sevgilisini tanık olarak dinletti.

        2

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 100 bin dolar cezai şart istemiyle dava açan menajer Başay Okay, oyuncu Elçin Sangu’nun, 31 Aralık 2015’te “Ajans-Sanatçı Sözleşmesi’ni” tek taraflı ve haksız olarak feshettiğini ileri sürdü. Elçin Sangu da menajer Başay Okay’ın kendisini ‘Bir yıldız yaratan mağdur menajer’ gibi göstermeye yönelik açıklamalarının gerçeğe aykırı olduğunu, kendisine kölelik sözleşmesi imzalatıldığını savundu. Davada Okay’ın 10 tanığı dinlenmişti.

        3

        Önceki gün görülen duruşmaya Okay ve Sangu avukatlarıyla birlikte katıldı. Duruşmada Elçin Sangu’nun 5 tanığı dinlendi.

        4

        Mahkemede Elçin Sangu’nun 6 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Yunus Özdiken de tanıklık yaptı. Özdiken, “Elçin’i sözleşme imzalamaya ben götürdüm. Ağır şartlarda sözleşme imzaladı. Son zamanlarda menajeri Başay Hanım, ‘Ben sana yetemiyorum, ayrılalım’ dedi. Başay Hanım’ın alkol problemi vardı. Siyasilerle ilgili el kol hareketi yaptığı videosunu sosyal medyada yayınladı. Sanatçıyı temsil eden menajerin bunu yapmaması gerekir” dedi.

        5

        Duruşmada Sangu’nun tanığı olarak oyuncu arkadaşı Kerem Fırtına, Türkü Turan, Melda Yalçın ve Duygu Yazıcıoğlu da dinlendi. Elçin Sangu bir dahaki celsede tanık olarak annesi Müyesser Ses ve arkadaşı Nazlı Başar’ın dinlenmesini istedi. Elçin Sangu, duruşma çıkışı “Haklıyım, kazanacağım. Fanlarım bile şahit olmak istiyorlar” dedi.

        6