Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Emre Altuğ'dan Çağa Şıkel açıklaması: Evlendikten sonra...
        1

        Şarkıcı Emre Altuğ, Duymayan Kalmasın programına konuk oldu. Altuğ iş ve özel hayatına dair merak edilenleri anlattı. İşte ünlü şarkıcının açıklamaları:

        2

        * Çağla ile ayrılmak istemedik. Ancak hayat bizi oraya götürdü.

        3

        * Evlendikten sonra hiçbir şey yapmadım. Sektörden kendimi geri çektim. İkimiz de çocuk istiyorduk. Hemen çocuk yaptık. Çağla, hayal ettiğimin ötesinde bir anne oldu.

        4

        * Instagram'dan hala mesaj atanlar var. Bizi Çağla ile birleştirme konusunda, vazgeçsinler...

        5

        * Boşanmaya birlikte karar verdik. Hiç kavga etmedik. Tartışmalarımız elbette oldu. Bir takım şeyler ayrılmaya başladı zamanla... 10 sene az bir zaman değil.

        6

        * Çağla ile bir sokağın iki ucunda oturuyoruz. Ben çocukları bırakamazdım. Geçen gün bir olay oldu, Çağla'nın haberi yoktu sonradan söyledim. Birisi kapıyı zorlamış hemen üst katta da bizim evin görevlisi kalıyor o camdan görmüş hırsızlara 'ne yapıyorsunuz?' deyince kaçmışlar. Beni aradılar 2.5 dakikada oraya gittim. Çağla o anda uyuyormuş.

        7

        * Kariyerimle ilgili Çağla'dan hiçbir zaman engelleme görmedim. Evcil olmaya karar verdim. Bir süre sonra rahatsız etti beni bu durum.

        8

        * Hayatına biri girerse, inşallah hayatına dürüst biri girer ve mutlu olurlar. Bu konuda ince eleyip sık dokuyacağına inanıyorum.

        9

        * Yeniden bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum. Çağla'dan neden ayrıldığımı hatırlamıyorum.