Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Adriana Lima ile sevgilisi Metin Hara mavi yolculukta, Metin Hara kimdir?
        1

        Bodrum'da yazar sevgilisi Metin Hara ile birlikte tatil yapan dünyaca ünlü top model Adriana Lima, tatillerinin 5'inci gününde Dereköy Mahallesi'nde kaldıkları çiftlik evinden ayrılarak motoryatla tekne turuna çıktı.

        2

        DHA'nın haberine göre, Yalıkavak'taki Palmarina'dan motoryata binen ikilinin neşeli halleri dikkat çekti.

        3

        Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara ile birlikte pazartesi günü İstanbul'dan uçakla Bodrum'a gelerek Dereköy Mahallesi'ndeki çiftlik evine yerleşti.

        4

        Sadece akşam yemeği için dışarı çıkan çift, tatillerinin 5'inci gününde mavi yolculuğa başladı. Saat 10.30'da kaldıkları çiftlik evinden bir araçla ayrılan Lima ve Hara, Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina'ya geldi.

        5

        Burada tekneye gitmek için bir süre yürüyen çift, bu sürede basın mensuplarının da fotoğraf ve görüntü almasına izin verdi. Marinada el ele yürüyen çiftin keyifli oldukları gözlendi.

        6

        Lima, "Çektiğiniz fotoğraflardan en güzelini seçin" diyerek, basın mensuplarıyla şakalaştı. Basın mensuplarının nasıl olduğu yönündeki soruya el işaretleriyle iyi olduğu yanıtını verdi.

        7

        Lima ayrıca Bodrum'u beğendiğini ve güzel bir yer olduğunu söyledi. Lima ve Hara, yaklaşık 100 metre yürüdükten sonran golf arabasıyla binecekleri motoryata gitti.

        8

        Palmarina'da demirli 'Şeyda' isimli 18 metrelik yata binen çift, zaman kaybetmeden denize açılarak, Göltürkbükü'ne gitti.

        9

        Motoryat, Cennet Koy'a demirledi. Çift denize girerek, kendini Bodrum'un serin sularına bıraktı. Lima düzgün fiziği ile dikkat çekti. 15 dakika kadar denizde kalan çift daha sonra motoryata çıkarak dinlenmeye çekildi.